Προανακριτική για Novartis: Μήνυση καταθέτει ο Σάμπυ Μιωνής

Μήνυση για σύσταση συμμορίας, για δωροληψία και εκβιασμό, καταθέτουν σήμερα οι δικηγόροι του Σάμπι Μιωνή σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, του εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη, του εκδότη Αλέξανδρου Τάρκα και της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου.

Ο επιχειρηματίας που καταθέτει αυτή την ώρα στην Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης, κατήγγειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η φερόμενη εμπλοκή του στη Λίστα Λαγκάρντ και το ξέπλυμα χρήματος ήταν εκβιαστικό μέσο, προκειμένου να του ζητηθεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τον κ. Παπαγγελόπουλο για να κλείσει υποθέσεις.

Ο μάρτυρας είπε στην επιτροπή πως για όσα θα καταγγείλει έχει αποδεικτικά στοιχεία, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πηγές της πλειοψηφίας στην Προκαταρκτική σχολιάζουν ότι «ο Σάμπυ Μιωνής αποκάλυψε παραδικαστικό κύκλωμα του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και τον τρόπο με τον οποίο εκβιάστηκε από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, παρουσία του πρώην υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, στο γραφείο του τελευταίου, στο Μέγαρο Μαξίμου».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ