Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρώην βουλευτής Λάρισας Κωνσταντίνος Μπαργιώτας τα όσα συμβαίνουν με τα κόμματα ΝΙΚΗ αλλά και Πλεύση Ελευθερίας και τις λίστες.
Συγκεκριμένα έγραψε στα σόσιαλ μίντια “Απαράδεκτες πρακτικές που περιφρονούν την ίδια την ψήφο των πολιτών. Πριν από ότιδηποτε άλλο, ο βουλευτής εκπροσωπεί τους πολίτες της περιφέρειας του. Ούτε μία ψήφο στη Νίκη και την Πλεύση Ελευθερίας. Έχουν τόση σχέση με την κοινοβουλευτική δημοκρατία όση και οι ιεροεξεταστές πάσης φύσεως.” ενώ σε άλλη ανάρτησή του ανέφερε “Το πρόβλημα δεν είναι η Ζωή. Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε περί τίνος πρόκειται. Το πρόβλημα είναι πως παρά τα καραγκιοζιλικια θα την (ξανά)ψηφίσει ένα σημαντικό κομματι του εκλογικού σωματος. Μπορεί και μεγαλύτερο.
Παρεπιπτόντως, τα οσα απαράδεκτα συμβαίνουν με την “διαχείριση της λίστας” στην Πλεύση και τη Νίκη σήμερα αλλά και στο ΣΥΡΙΖΑ παλιότερα, εκτός από τη δημοκρατικότητα των αντίστοιχων αρχηγών, υπογραμμίζουν επίσης την αθλιότητα του εκλογικου νόμου που τα επιτρέπει. (Μαζί με τα “προνόμια” των αρχηγων και των πρώην πρωθυπουργών) ”
























