Μεγάλη κινητοποίηση του Δήμου Αγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και ώρα ώστε να βοηθηθούν άνθρωποι που δεν είναι από την περιοχή και εγκλωβίστηκαν με τα οχήματά τους στον δρόμο Αγιά – Λάρισα στο ύψος της Δήμητρας όταν απαγορεύτηκε η κυκλοφορία από την Αστυνομία.
Η απαγόρευση λόγω των πλημμυρικών φαινομένων τούς βρήκε καθοδόν για τη Λάρισα σήμερα το απόγευμα. Οδηγοί και συνεπιβαίνοντες περίμεναν υπομονετικά στα αυτοκίνητά τους μήπως καλυτερεύσει η κατάσταση και μπορέσουν να φύγουν για τη Λάρισα, αλλά μάταια.
Έτσι, επιλέχτηκε από τον Δήμο να δοθεί για την διανυκτέρευσή τους το Κλειστό Γυμναστήριο της Αγιάς.
Όπως μας ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος Νίκος Τσιαγκάλης, γρήγορα προετοιμάστηκε ο χώρος, μεταφέρθηκαν εκεί κουβέρτες, τρόφιμα και νερά, και ήδη οχτώ άνθρωποι βρήκαν προσωρινό καταφύγιο σε έναν κλειστό και ασφαλή χώρο ως ότου τουλάχιστον ξημερώσει.

Πηγή: choraagia.gr









![Νταλίκες «αλωνίζουν» στην Παλιά Εθνική Λάρισας – Βόλου: Κίνδυνος για τους οδηγούς, άφαντοι οι έλεγχοι [εικόνες]](https://ilarissa.gr/wp-content/uploads/2026/09/202609170945478615-100x70.jpg)



















