«Τι κάνει χο χο χο στα κεραμίδια»! Αυτό είναι το θέμα στον φετινό 13ο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα, το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της χώρας, το οποίο, όπως ανακοινώθηκε, θα λειτουργεί με εξωστρέφεια, περνώντας τα σύνορα της Ελλάδας. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στις 29 Νοεμβρίου, ημέρα που ανοίγει τις πύλες του.
Τα ξωτικά γρήγορα κατάλαβαν, συνεχίζει η ιστορία, ότι οι γάτες έχουν έρθει για καλό και φέρνουν μαζί τους χριστουγεννιάτικη μαγεία, χαρά και ζεστασιά. Κάθε μια θα μοιραστεί τη δική της ιστορία με έναν τρόπο μοναδικό, τραγουδώντας και χορεύοντας στη δική τους γατίσια σκηνή που δημιούργησαν δίπλα από το γιορτινό καρουσέλ. Εκεί, θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα και θα αφηγούνται τις δικές τους ιστορίες στους επισκέπτες. Φυσικά, θα πρέπει να βοηθήσουν και τα πιστά ξωτικά του Αη Βασίλη και να ετοιμάσουν μαζί τα δώρα και να στολίσουν το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Ο Αη Βασίλης, βλέποντας όλο αυτό το σκηνικό, σκέφτηκε πως τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πιο μαγικά από ποτέ. Αυτές οι γάτες πρέπει να έχουν το δικό τους μιούζικαλ φέτος στο Μύλο των Ξωτικών!
Ο πρόεδρος της e-trikalaΑΕ, ο δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τονίζει πως «η φετινή διοργάνωση θα είναι μια ακόμη μεγάλη, χριστουγεννιάτικη γιορτή, για μικρά και μεγάλα παιδιά. Η πόλη των Τρικάλων προετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους χιλιάδες φίλους και φίλες, με τον «Μύλο των Ξωτικών» να επιφυλάσσει διαφοροποιήσεις ως προς τη χωροθεσία – αλλά και εκπλήξεις – ακολουθώντας τις απαιτήσεις του φετινού θέματος. Επίσης, έμφαση δίνεται στις εκδηλώσεις και στον Μύλο και σε όλη την πόλη, ενώ είναι σημαντικό πως η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων λειτουργεί με πρόσθετη εξωστρέφεια, προσελκύοντας επισκέπτες και από χώρες του εξωτερικού».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ





















