Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (27/3/25) ο Αρχιμανδρίτης που προκάλεσε το χαμό νωρίτερα το πρωί στην πλατεία Πάρκου, όταν επιτέθηκε σε αστυνομικούς που “τόλμησαν” να του αφαιρέσουν τις πινακίδες από το παράνομα παρκαρισμένο όχημά του.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ του LamiaReport θα παραμείνει για ακούσια νοσηλεία στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μετά το σοβαρό επεισόδιο που δημιούργησε σε βάρος όσων αστυνομικών υπαλλήλων προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν.
Υπενθυμίζεται πως αρχικά ο Αρχιμανδρίτης προσπάθησε να πάρει τις πινακίδες απ’ τα χέρια του αστυνομικού, στη συνέχεια έβγαλε από το όχημα το Άγιο Δισκοπότηρο και υποστήριξε πως πάρκαρε στο σημείο για να κοινωνήσει μια ετοιμοθάνατη γυναίκα. Κατόπιν τα πράγματα ξέφυγαν ακόμα περισσότερο, με τον ίδιο να αντιστέκεται και να κλωτσάει έναν από τους αστυνομικούς που τον είχαν πλησιάσει, πριν μεταφερθεί “σηκωτός” στο όχημα της Ασφάλειας που περίμενε λίγο πιο κάτω.

Μάταια προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Ο Αρχιμανδρίτης ήταν εκτός εαυτού. “Κοιτάτε. Είναι μπασκίνες, είναι αλήτες, είναι γαϊδούρια, του Κασσελάκη παιδάκια είναι” φώναζε στους ένστολους.
Αυτόπτες μάρτυρες πάντως, ανέφεραν πως λίγο πριν παρκάρει παράνομα, ο Αρχιμανδρίτης είχε προκαλέσει και τροχαίο. Η γυναίκα οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, του ζήτησε να κάνει δήλωση, με τον ίδιο να αποχωρεί.
Πηγή: thetoc.com




























