Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητά με ανακοίνωσή του το ΠαΣοΚ, με βάση καταγγελίες που έκανε σε τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νίκος Κακκαβάς.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι παραμένει στον ΟΠΕΚΕΠΕ η παρέα του κ. Μπαμπασίδη που ακούγεται στις συνακροάσεις και είναι μάλιστα αυτή που δίνει στοιχεία στην οικονομική αστυνομία.
Αν ισχύουν τα καταγγελλόμενα, τίθεται ένα μείζονος σημασίας ζήτημα:
Πώς και γιατί παραμένουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ στελέχη που εμπλέκονται στο σκάνδαλο; Πώς διασφαλίζεται οτι οι εμπλεκόμενοι συμβάλλουν στη διαλεύκανση των ερευνών και δεν παρεμποδίζουν το έργο της δικαιοσύνης;
Το Μέγαρο Μαξίμου θα απαντήσει για τον Βουλευτή του, που σε βάρος του γίνονται τέτοιες καταγγελίες; Ισχύουν ή είναι ψέματα;
Είναι η δεύτερη ημέρα που περιμένουμε απαντήσεις από τους κύριους Μαρινάκη, Μυλωνάκη και Μπουκώρο. Γιατί τέτοια αφωνία;”
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών, Νίκου Κακαβά, στο Kontra Channel, στον Νίκο Παναγιωτόπουλο.
Πηγή: trikalaenimerosi.gr






















