Ολόκληρη επιχείρηση είχαν στήσει άγνωστοι δράστες, οι οποίοι εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τρίτης σε κατάστημα με είδη περιπτέρου, επί της οδού Κ. Καρτάλη, στο κέντρο του Βόλου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του THE NEWSPAPER, οι διαρρήκτες έδρασαν λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα, εκμεταλλευόμενοι την ησυχία της νύχτας. Από τον ακάλυπτο χώρο του κτηρίου αφαίρεσαν μεταλλικά κάγκελα, πάτησαν πάνω σε μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ τον οποίο έσπασαν, και στη συνέχεια διέρρηξαν με κεραμίδι το τζάμι παραθύρου, ανοίγοντας δίοδο προς το εσωτερικό του καταστήματος.
Αφού μπήκαν μέσα, φέρεται να αφαίρεσαν χρηματικό ποσό περίπου 2.500 ευρώ και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Οι κινήσεις τους, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δείχνουν καλή γνώση του χώρου και προσχεδιασμένη δράση.
Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, εξετάζοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις στο κέντρο της πόλης.

Πηγή: thenewspaper.gr
























