Εικόνες έντονης επισκεψιμότητας κατέγραψε σήμερα, δεύτερη ημέρα του 2026, η Μακρινίτσα αλλά και τα περισσότερα χωριά του Κεντρικού Πηλίου, με το φημισμένο «μπαλκόνι του Πηλίου» να γνωρίζει πρωτοφανή κοσμοσυρροή από νωρίς το πρωί.
Τα παραδοσιακά καφέ και οι ταβέρνες δούλεψαν σε ρυθμούς υψηλής πληρότητας, με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν τοπικές γεύσεις, ζεστά ροφήματα και πηλιορείτικες σπεσιαλιτέ δίπλα στο τζάκι. Παράλληλα, έντονη ήταν και η κίνηση στα καταστήματα με τοπικά προϊόντα, καθώς πολλοί συνδύασαν τη βόλτα με αγορές δώρων και παραδοσιακών εδεσμάτων.
Η εικόνα αυτή επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι το Κεντρικό Πήλιο παραμένει κορυφαίος χειμερινός προορισμός, ικανός να προσελκύει πλήθος επισκεπτών κάθε εποχή του χρόνου, δίνοντας δυναμικό ξεκίνημα στο νέο έτος για τον τοπικό τουρισμό
ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:



































