Ο παθολόγος Βασίλης Πινακάς διεκδικεί την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας 2026, με στόχο μια ισχυρή και αποτελεσματική εκπροσώπηση των γιατρών.
Ο παθολόγος Βασίλης Πινακάς, ένας γιατρός με πολυετή προσφορά στον χώρο της Υγείας και ενεργή παρουσία στα κοινά του ιατρικού κόσμου, διεκδικεί εκ νέου την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, καθώς και τη θέση του εκπροσώπου στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.) στις εκλογές του 2026.
Ο Βασίλης Πινακάς έχει υπηρετήσει με συνέπεια και υπευθυνότητα τους συναδέλφους του, συμμετέχοντας ενεργά στις διεκδικήσεις και στις παρεμβάσεις για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον ιατρικό κλάδο. Όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν επιστήμονα με ήθος, εργατικότητα και διάθεση προσφοράς, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους γιατρούς και στα προβλήματά τους.
Στο μήνυμά του προς τους συναδέλφους του, ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια και ζητά την ανανέωσή της, προκειμένου να συνεχίσει να εκπροσωπεί με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα το ιατρικό σώμα της Λάρισας.
Υποψήφιος με την παράταξη Ν.Ι.ΚΙ.-ΙΣΛ και επικεφαλής τον Ντίνο Γιαννακόπουλο, ο Βασίλης Πινακάς δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει τον αγώνα για έναν σύλλογο που θα βρίσκεται δίπλα σε όλους τους γιατρούς, με ισχυρή φωνή, ουσιαστικές διεκδικήσεις και παρεμβάσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.
Με σύνθημα «Συνεχίζουμε Μαζί», ζητά τη στήριξη των συναδέλφων του, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει με την ίδια συνέπεια και αφοσίωση που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.





























