Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Σταύρος Φλώρος – Η πρώτη εικόνα δύο μήνες μετά το σοβαρό του ατύχημα

Περίπου δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα που σημάδεψε τη συμμετοχή του στο Survivor και το οποίο του άλλαξε για πάντα τη ζωή, σε πολύ νεαρή ηλικία, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, στον οποίο απονεμήθηκε το χρηματικό έπαθλο των 250.000 ευρώ, είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια εξόρμησης για ψαροντούφεκο σε παραλία του Αγίου Δομίνικου.

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού και τον οδήγησε άμεσα σε εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα.

Το τελευταίο διάστημα παρέμεινε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων γιατρών.

Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Σταύρος Φλώρος - Η πρώτη εικόνα δύο μήνες μετά το σοβαρό του ατύχημα
Σταύρος Φλώρος: Η πρώτη εικόνα από τον νικητή του Survivor κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα

Την είδηση της επιστροφής του έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, ο Σταύρος Φλώρος εμφανίζεται χαμογελαστός, καθισμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο μέσα στο αεροδρόμιο.

Η ανάρτησή του συγκέντρωσε μέσα σε λίγη ώρα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι του ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στη διαδικασία αποθεραπείας για τον Σταύρο Φλώρο. Πλέον, στον αγώνα που δίνει, θα έχει στο πλευρό του την οικογένειά του και τους ανθρώπους που τον στηρίζουν από την πρώτη στιγμή.

Πηγή: thetoc.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ