Με το βλέμμα στραμμένο στον αθλητισμό, αλλά και στο καλοκαίρι, η ΠΑΑΕΠ ΟΓΧΗΣΤΟΣ διοργανώνει την Κυριακή 30 Αυγούστου το 2ο OGHISTOS SUMMER CUP, στην παραλία Ρακοποτάμου Λάρισας και συγκεκριμένα στο beach bar «Λαλά Λόλα».
Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 100 αθλητές από την Ελλάδα, ενώ τη συμμετοχή τους θα ενισχύσουν και δύο ξένες αποστολές από τη Σερβία και τη Ρουμανία, προσδίδοντας διεθνή χαρακτήρα στη διοργάνωση.
Οι φίλοι της πάλης, αλλά και όσοι επιθυμούν να συνδυάσουν το αθλητικό θέαμα με μια καλοκαιρινή εξόρμηση, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό, δίπλα στη θάλασσα, και να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες του φετινού OGHISTOS SUMMER CUP.
Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει την πάλη και να προσφέρει παράλληλα μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία σε μία από τις όμορφες παραλίες της περιοχής.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην προετοιμασία και την υλοποίηση του 2ου OGHISTOS SUMMER CUP.
Για ακόμη μία χρονιά, χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι ο 95.7 Larissa DeeJay, στηρίζοντας έμπρακτα σημαντικές αθλητικές δράσεις και πρωτοβουλίες που πραγματοποιούνται στη Λάρισα.

























![“Πού να σκοτώσετε τον Μπάρον Τραμπ”: Ιρανοί επικήρυξαν τον γιο του Αμερικανού προέδρου με 10 εκατ. δολάρια [βίντεο]](https://ilarissa.gr/wp-content/uploads/2026/08/202608242115045817-100x70.jpg)