Ράγισε ο Βόλος στα μπουζούκια: Έσβησαν τα φώτα και όλοι τραγούδησαν Μαζωνάκη [εικόνες]

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στα νυχτερινά κέντρα του Βόλου, τα οποία άνοιξαν τις πόρτες τους για τη νέα χειμερινή σεζόν.

Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η αναφορά στον Γιώργο Μαζωνάκη, τον δημοφιλή καλλιτέχνη που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή, σε ιδιωτικό ιατρείο και υπό συνθήκες που μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, τα φώτα χαμήλωσαν και η ατμόσφαιρα άλλαξε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Στη γιγαντοοθόνη εμφανίστηκε η φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη, ενώ από τα ηχεία άρχισαν να ακούγονται ορισμένες από τις μεγάλες επιτυχίες που σημάδεψαν την πολυετή πορεία του στο ελληνικό τραγούδι.

Τραγουδιστές και θαμώνες έγιναν μία παρέα, τραγουδώντας μαζί τα κομμάτια του και αποτίοντας με αυτόν τον τρόπο τον δικό τους φόρο τιμής στον καλλιτέχνη.

Ήταν μία από τις πλέον φορτισμένες στιγμές της βραδιάς. Για λίγα λεπτά, η διασκέδαση έδωσε τη θέση της στη συγκίνηση και τη μνήμη, με δεκάδες κινητά τηλέφωνα να καταγράφουν τη στιγμή και το κοινό να συμμετέχει τραγουδώντας.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε συνδέσει το όνομά του με τη νυχτερινή διασκέδαση και με τραγούδια που αγαπήθηκαν από διαφορετικές γενιές. Έτσι, στην πρώτη μεγάλη νύχτα της νέας χειμερινής σεζόν στον Βόλο, οι άνθρωποι της διασκέδασης επέλεξαν να τον «φέρουν» ξανά στη σκηνή μέσα από τη φωνή, την εικόνα και κυρίως τα τραγούδια του.

Μια πρεμιέρα που για λίγα λεπτά μετατράπηκε σε ένα μεγάλο, αυθόρμητο «αντίο».

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ