Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής σε μεγάλη επιχείρηση στον δρόμο Λάρισας – Αμπελώνα, όταν ένοπλοι εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις της με σκοπό τη ληστεία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες κράτησαν υπό την απειλή όπλων δύο εργαζομένους της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης που βρίσκονταν στον χώρο, ενώ ένας τρίτος φύλακας κατάφερε να ειδοποιήσει τις αρμόδιες αρχές.
Η άφιξη των αστυνομικών δυνάμεων προκάλεσε νέα ένταση, καθώς, σύμφωνα με τις σχετικές καταγγελίες, οι ένοπλοι πυροβόλησαν εναντίον του φύλακα που βρισκόταν στο όχημά του. Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα, ενώ στο σημείο έσπευσαν και ενισχύσεις.
Βλέποντας τον αστυνομικό κλοιό να ενισχύεται, οι δράστες εγκατέλειψαν την επιχείρηση και διέφυγαν με αυτοκίνητο, αφήνοντας πίσω τους δύο εργαζομένους που κρατούσαν ομήρους. Ακολούθησε καταδίωξη στους γύρω δρόμους.
Λίγο αργότερα, το όχημα που φέρεται να χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Δαμασίου. Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Από το περιστατικό, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί μεταξύ των εργαζομένων της φύλαξης.
























