Κώστας Θεοδωρόπουλος: Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ αποκαλύπτεται

3104

Φέτος ήταν μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά για την αγαπημένη ομάδα των Λαρισαίων. Χωρίς να την επηρεάσουν τα προβλήματα, η ομάδα μπόρεσε να δείξει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο και έδωσε πολλές ελπίδες για το μέλλον. Όμως επειδή, πάντα έχει ενδιαφέρον να βλέπουμε τα πράγματα εκ των έσω, συνάντησα τον Κώστα Θεοδωρόπουλο και τα είπαμε όλα.

Ο Λαρισαίος goalkeeper, στα 28 του πια και έχοντας περάσει από πολλές ομάδες του Ελληνικού Πρωταθλήματος, δηλώνει πεισματικά ότι δεν θέλει να φύγει από την ΑΕΛ και ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει όσο πιο πολύ γίνεται  για να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει.  Επίσης, μου μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του, για το πώς βίωσε εκείνος την χρονιά που πέρασε αλλά και για όλα αυτά που τον κάνουν να αγαπάει την Λάρισα τόσο πολύ.

Τι μου είπε λοιπόν, ο ψηλός της ΑΕΛ; Παρακάτω θα  μάθεις !

Για την ΑΕΛ:

Κώστα, καταρχάς θα ήθελα να μου πεις τώρα που η σεζόν τέλειωσε,  τι συναισθήματα σου άφησε.

‘Ήταν πολύ πετυχημένη χρονιά για την ομάδα. Φτάσαμε ένα βήμα πριν τον τελικό και το πρόσημο της όλης προσπάθειας είναι θετικό για μένα.

Και η ανανέωση του συμβολαίου ήρθε για να επιστεγάσει όλα αυτά τα ωραία συναισθήματα;

Η ΑΕΛ είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Σε όλη μου την πορεία μέχρι τώρα έψαχνα την ευκαιρία να επιστρέψω στην Λάρισα. Νομίζω πως όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν πάντα σ’ αυτή, όποτε δεν είχα λόγο να φύγω.

Ο κόσμος της ΑΕΛ, τι ρόλο παίζει για σένα;

Ο κόσμος της ΑΕΛ είναι απαιτητικός. Η ομάδα θέλει χρόνο και ο κόσμος πρέπει να στηρίξει αυτή την πορεία. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για μας, η παρουσία του κόσμου, αλλά ας κάνουν λίγη υπομονή ακόμη. Τα καλύτερα θα έρθουν για όλους!

Όλες αυτές οι αντιδράσεις των φιλάθλων  τον Χειμώνα που πέρασε, θεωρείς ότι ήταν δικαιολογημένες;

Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και την θέλει ψηλά. Από εκεί κ πέρα, κάθε υπερβολική κίνηση από όπου κ αν προέρχεται,  κάνει κακό στην ομάδα κ αλλάζει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Αυτό δεν είναι καλό για κανέναν.

Το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών πως είναι; Υπάρχουν φιλίες;

Φιλίες υπάρχουν σίγουρα, δεν γίνεται να μην υπάρχουν. Προφανώς και δεν μπορείς να ταιριάζεις με όλους , αλλά οι σχέσεις μεταξύ μας είναι πολύ καλές.

Από την επόμενη σεζόν τι περιμένεις;

Αρχικά, θέλω η ομάδα να βγει πιο δυνατή. Να είμαστε υγιείς για να μπορούμε να αποδίδουμε και εγώ να μπορέσω να έχω πιο πολύ χρόνο στο γήπεδο για να βοηθήσω με την σειρά μου την ΑΕΛ.

Για την Λάρισα:

Ποιο είναι το αγαπημένο σου σημείο στην Λάρισα;

Θα πω πολύ εύκολα, την Γιάννουλη γιατί εκεί μεγάλωσα, εκεί έζησα και συνεχίζω να ζω μέχρι και σήμερα. Δεν την αλλάζω με τίποτα!

Και για τους Λαρισαίους-ες  τι πιστεύεις;

Οι Λαρισαίοι είναι έξω καρδιά. Ξέρουν να περνάνε καλά και αυτό δίνει μια θετική νότα στην πόλη. Οι Λαρισαίες είναι  ωραίες γυναίκες και προσέχουν πολύ την εμφάνιση τους. Βέβαια, θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο ταπεινές γιατί μερικές φορές,  σε κάποιον που δεν είναι από την Λάρισα, μπορεί να φανούν σνομπ.

Θα έφευγες ξανά από την Λάρισα; Σου είναι εύκολο να φεύγεις από την πόλη σου;

Δύσκολη ερώτηση. Αν ήταν για την επαγγελματική μου εξέλιξη ίσως να έφευγα , αλλά σίγουρα όπου και αν πήγαινα εδώ θα ήθελα να γυρίσω. Είναι δύσκολο να φεύγεις από τον τόπο σου.

Θεωρείς, ότι ο κόσμος της Λάρισας σε στηρίζει; Ή έχεις δεχτεί σκληρή κριτική μέχρι τώρα;

Θεωρώ ότι ένας υγιής φίλαθλος θα με στηρίξει. Αλλά δυστυχώς, έχω δεχτεί σκληρή κριτική. Και γενικότερα συμβαίνει αυτό με τους Λαρισαίους παίκτες της ΑΕΛ. Ο κόσμος αντί να μας στηρίζει μας κριτικάρει πολύ αυστηρά. Ίσως επειδή περιμένουν από εμάς να τιμήσουμε πιο πολύ την ομάδα από κάποιον άλλο παίκτη που δεν έχει καταγωγή από Λάρισα. Δεν είναι ωραίο να συμβαίνει όμως.

Τελευταία ερώτηση, πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από τώρα;

Θα ήθελα σίγουρα να έχω κάνει την δική μου οικογένεια. Βέβαια, μου φαίνεται περίεργο να σκέφτομαι ότι θα πρέπει να έχω αφήσει τα γήπεδα μέχρι τότε. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Όλα παίζουν!

Στέλλα Καρατζόγλου

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here