Αυτό το παπούτσι της Nike είναι… hands free -Φοριέται χωρίς να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι [βίντεο]

874

Ένα νέο φουτουριστικό παπούτσι παρουσίασε η εταιρεία αθλητικών ειδών Nike, εναρμονιζόμενη στις ανάγκες της εποχής, που θέλουν όσο το δυνατόν λιγότερη… επαφή.

Πρόκειται για τα πρώτα αθλητικά παπούτσια hands free, τα οποία δηλαδή μπορούν να φορεθούν χωρίς να τα ακουμπήσει κανείς με τα χέρια του. Για την ακρίβεια, δεν χρειάζεται καν να καθίσει ή να σκύψει για να τα βγάλει από τα πόδια του.

Βίντεο: Πώς φοριέται το νέο παπούτσι της Nike
Το μοντέλο, που αποκαλείται Go Flyease, επιστρατεύει μια καινοτομία που συνδυάζει τον κλασικό, τεμπέλικο τρόπο που βγάζει κανείς τα παπούτσια του, πατώντας δηλαδή στις πτέρνες με τη μύτη του άλλου ποδιού, με το σύστημα απελευθέρωσης μιας μπότας σε ένα πέδιλο του σκι.

Με μια κίνηση στο προτεταμένο μέρος του παπουτσιού, το παπούτσι διπλώνει, η σόλα ανεβαίνει ψηλά και το πόδι απελευθερώνεται. Με τον ίδιο εύκολο τρόπο μπορεί κανείς να φορέσει και πάλι το παπούτσι, ασφαλίζοντας το πέλμα μέσα σε αυτό.

Η νέα ανάγκη για παπούτσι στην εποχή του κορωνοϊού
Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα του CNN, το παπούτσι θα είναι διαθέσιμο online προς 120 δολάρια το ζευγάρι και έρχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη των πελατών της NIKE να μην έρθουν σε επαφή με τη σόλα του παπουτσιού τους γυρίζοντας στο σπίτι.

Είναι ενδεικτικό, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, από τη μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις των Crocs, των χοντροκομμένων πλαστικών υποδημάτων. Οι πωλήσεις στα διάτρητα παπούτσια αυξήθηκαν κατά 55%.

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here