Πραγματικότητα Vs Instagram: Πλήρης απομυθοποίηση, δείτε πώς βγαίνουν οι εντυπωσιακές φωτό [εικόνες]

84

Όταν χαζεύουμε σε έναν λογαριασμό στο Instagram, γοητευόμαστε από την ομορφιά και την ποιότητα των φωτογραφιών. Και τις περισσότερες φορές αναρωτιόμαστε αν όλοι αυτοί έχουν προσωπικούς επαγγελματίες φωτογράφους.

Φαίνεται όμως πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει πάντα και πως οι εικόνες αυτές μπορεί να έχουν τραβηχτεί σε ένα μέρος που δεν θυμίζει σε τίποτα το τελικό αποτέλεσμα. Με λίγη δημιουργικότητα και γνώσεις editing μπορούμε να μετατρέψουμε μια κλασική φωτογραφία σε μια μαγική φωτογραφία που αξίζει μια θέση στον κόσμο του Instagram και αυτή είναι η απόδειξη.

Αρκετά απροσδόκητα μέρη όπως ο διάδρομος ενός σούπερ μάρκετ μπορεί να μετατραπεί σε ονειρεμένο υπόβαθρο, μια οθόνη τηλεόραση μπορεί να δημιουργήσει μια εξωπραγματική ατμόσφαιρα και ένα ATM να γίνει μια μηχανή για ένα ταξίδι στον χρόνο χάρη σε ένα καλλιτεχνικό μυαλό και ταλαντούχα χέρια.

https://www.instagram.com/p/Btkx599nA-6/?utm_source=ig_embed

Ο φωτογράφος και σχεδιαστής γραφικών Κάλομπ Καστεγιόν δείχνει πως δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τέλειες φωτογραφίες.

Στον λογαριασμό του στο Instagram παρουσιάζει τα παρασκήνια του πώς μια απλή εικόνα μετατρέπεται σε ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης και πάνω από 300.000 οπαδοί του το εκτιμούν.

https://www.instagram.com/p/BtK7cWfnjta/?utm_source=ig_embed

Ας δούμε όμως τι μπορούμε να πετύχουμε με ένα πολύ μικρό μπάτζετ και ίσως να το ξανασκεφτείτε στην επόμενη έξοδό σας για το σούπερ μάρκετ. Μπορεί να είναι το τέλειο σκηνικό για την πιο υπέροχη φωτογραφία σας.

https://www.instagram.com/p/Bs7j1eJn6_O/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BsaFz51Hhnb/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BsU6MPhHADE/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BsAD_NVnID7/?utm_source=ig_embed

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here