Κορονοϊός: Γαμήλια φιλιά κάτω από τις μάσκες

69

Μπορεί ο κορονοϊός να έχει στοιχίσει τη ζωή σε 2.236 ανθρώπους και να έχει προκαλέσει παγκόσμιο τρόμο, όμως κάποιους στις Φιλιππίνες δεν τους αποτρέπει από το να παντρευτούν τους αγαπημένους τους.

Διακόσια είκοσι ζευγάρια ξεκίνησαν χθες την κοινή τους ζωή στις κεντρικές Φιλιππίνες, ανταλλάσσοντας γαμήλιους όρκους και φιλιά, φορώντας μπλε χειρουργικές μάσκες λόγω της επιδημίας του κορονοϊού.

Τα ζευγάρια και οι συγγενείς τους αψήφησαν τον ιό για να παρευρεθούν στη χθεσινή ομαδική γαμήλια τελετή στην παραθαλάσσια πόλη Μπακολόντ.

Στην αίθουσα υποδοχής του δημαρχείου, οι γαλάζιες μάσκες που ήταν υποχρεωτικές για όλους και τις οποίες παρείχαν οι αρχές ξεχώριζαν ανάμεσα στα νυφικά και τα λευκά πουκάμισα των γαμπρών.

«Έχει άλλη αίσθηση να φιλάς κάποιον φορώντας μάσκα αλλά ήταν υποχρεωτικό. «Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη»., δήλωσε ο 39χρονος Πολ Ινβέντρο, που παντρεύτηκε την επί επτά έτη σύντροφό του και μητέρα των δύο του παιδιών.

Οι συμμετέχοντες έπρεπε να συμπληρώσουν δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας τους, δίνοντας λεπτομερή στοιχεία για τις περιοχές όπου έχουν βρεθεί τις τελευταίες 14 ημέρες, όση είναι δηλαδή η περίοδος καραντίνας σε όλο τον κόσμο για όσους προέρχονται από την Κίνα καθώς και ο χρόνος επώασης του ιού.

«Εάν οι οικογένειές μας είναι δυνατές, τότε είναι δυνατή και η πόλη του Μπακολόντ», δήλωσε ο δήμαρχος Εβέλιο Λεονάρντια, που τέλεσε τους γάμους.

Η πόλη συνηθίζει να διοργανώνει ετήσιους μαζικούς γάμους μετά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με το 2013 να καταγράφεται ρεκόρ με τη συμμετοχή 2.013 ζευγαριών.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here