Σεμινάριο καρδιοτοκογράφημα και STAN στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

25

Το 8ο σεμινάριο Καρδιοτοκογράφημα και STAN θα πραγματοποιηθεί τoΣάββατο 26Σεπτεμβρίου 2020 στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.
Στόχος του Σεμιναρίου Καρδιοτοκογράφημα & STAN είναι α) η παθοφυσιολογική προσέγγιση των τρόπων με τους οποίους το έμβρυο υπερασπίζεται τον εαυτό του μέσα σε ένα ενδομήτριο υποξικό περιβάλλον, το οποίο είναι αποτέλεσμα ισχαιμικών προβολών και β) η επισήμανση σημείων που δείχνουν την προοδευτική απώλεια της δυνατότητας αντιρρόπησης του εμβρύου.

Επιστημονικά Υπεύθυνος του Σεμιναρίου είναι ο Αν. Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας κ. Νικόλαος Βραχνής Για να λάβετε μέρος μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε εδώ και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στη Γραμματεία της Ελληνικής Εταιρείας Μαιευτικού και Γυναικολογικού Επείγοντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https: //www.hsoge.gr/ ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2107789211.

Το παραπάνω σεμινάριο διεξάγεται παράλληλα με το77ο σεμινάριο μαιευτικού επείγοντος ALSO (Advanced Life Support in Obstetrics) και το 19ο σεμινάριο βασικής υποστήριξης της ζωής στη μαιευτική BLSO τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, βρίσκεται στο επίκεντρο των επιστημονικών εξελίξεων και επιδιώκει να φιλοξενεί διοργανώσεις οι οποίες προωθούν την επιστημονική κατάρτιση.Ενισχύουμε τη γνώση!

http://bit.ly/CtgStanIasoThessalias

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here