Εικόνες και βίντεο σοκ από την Καρδίτσα: Ανέβηκαν στις στέγες να σωθούν – “Βοήθεια, πνιγόμαστε, κάθε 10 λεπτά ακούω σπίτι να γκρεμίζεται”

2124

Απίστευτες εικόνες έρχονται από τα χωριά της Καρδίτσα. Σπίτια είναι κάτω από το νερό λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ενώ τα φαινόμενα συνεχίζονται από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (7/9).

Σε πολλά χωριά στον Δήμο Παλαμά οι άνθρωποι βρίσκονται πάνω σε στέγες ή σε υψηλότερα σημεία ζητώντας βοήθεια, αφού το νερό έχει φτάσει σχεδόν στα κεραμίδια, ενώ έχει ζητηθεί παρέμβαση από τις Ένοπλες Δυνάμεις, την ΕΜΑΚ, ενώ ζητούνται και ελικόπτερα για τον απεγκλωβισμό πολιτών.

«Βοήθεια, πνιγόμαστε, κάθε 10 λεπτά ακούω σπίτι να γκρεμίζεται», είπε κάτοικος του Παλαμά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. “Στείλτε ελικόπτερο οι βάρκες με την εμάκ αλλιώς θα πεθάνει κόσμος” έγραψε ο λογαριασμός Forecast Weather Greece στο Facebook δημοσιεύοντας συγκλονιστικό βίντεο.

Βίντεο – σοκ από τη δραματική διάσωση παιδιών και σκύλου στον Παλαμά Καρδίτσας κατέγραψε με το κινητό του κάτοικος της περιοχής. “Κοιτάξτε που καταντήσαμε…. τα παιδάκια” λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Μπορεί να είναι εικόνα αεροσκάφος και κείμενο που λέει "ForecastWeatherGreece"
Κατάρρευση διώροφου κτιρίου στην κοίτη του Παμίσου στο Μουζάκι στον περιφερειακό. Λειτουργούσε ως γυμναστήριο.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, πλεούμενο και λίμνη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερούΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και σώμα νερούΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ