Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή ο Αργύρης Πανταζάρας

35

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» παραχώρησε συνέντευξη ο Αργύρης Πανταζάρας αλλά φάνηκε να ενοχλείται από τις ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός ο οποίος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» αρνήθηκε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις.

«Έχω την τύχη και είμαι ευγνώμων που με την Έλλη έχουμε φτάσει στη μεγαλύτερη αρετή να γίνουμε παρτενέρ. Με πήραν τηλέφωνο από τις Άγριες Μέλισσες και μου πρότειναν το ρόλο. Οι θεατές ταυτίζονται πολύ με τους ρόλους.

Τη μία χρονιά μπορεί να πανηγυρίζουν με το ρόλο σου και την επόμενη να σε κυνηγάνε στο δρόμο με την ομπρέλα. Δεν γνωρίζω αν τελείωσε ο ρόλος μου. Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες σκηνές, υπάρχουν όμορφες και σημαντικές στιγμές ή ασήμαντες. Έχω ζηλέψει τον Γιάννη Στάνκογλου, όχι τους ρόλους που κάνει, μου αρέσει, τον αγαπώ πολύ», είπε ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Είσαι γενικά πάρα πολύ χειριστικός με τη Δρόσω στο σίριαλ. Στην προσωπική σου ζωή έχεις υπάρξει έτσι ποτέ;» ήταν η πρώτη ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας: «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση».

Στην συνέχεια η δημοσιογράφος ρώτησε τον Αργύρη Πανταζάρα: «Θέλω να μου πεις αν σε φλερτάρουν οι γυναίκες και ποιο είναι το πιο ωραίο φλερτ που έχεις δεχτεί» και εκείνος αρκέστηκε να πει: «Μπορείτε να βρείτε τις γυναίκες και να τις ρωτήσετε».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here