Χλόη Λιάσκου: Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ μου

276

«Πάντα θα ηχεί στα αυτιά μου το χαρακτηριστικό του γέλιο, και θα μου λείψει αυτός που με γέμιζε με κάθε τους παρουσία αισιοδοξία», λέει η ηθοποιός

Η Χλόη Λιάσκου, η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου σε μια από τις σπάνιες δημόσιες πια εμφανίσεις της μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Dot για τον Κώστα Βουτσά.

«Αισθάνομαι αμήχανη, πολύ θλιμμένη για το γελαστό παιδί που έφυγε. Για την χαρά της ζωής», σημείωσε χαρακτηριστικά η Χλόη Λιάσκου προσθέτοντας: «Λέω παιδί γιατί για τον κόσμο ήταν και θα είναι πάντα το παιδί που θα του χαρίζει με γενναιοδωρία το γέλιο και την χαρά. Ο Κώστας ήταν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ μου. Πάντα μια μεγάλη αγκαλιά όταν συναντιόμασταν, πάντα θα ηχεί στα αυτιά μου το χαρακτηριστικό του γέλιο, και θα μου λείψει αυτός που με γέμιζε με κάθε τους παρουσία αισιοδοξία».

«Αυτό που θα θυμάμαι πάντα είναι το γέλιο του, η χαρά του, η ενεργητικότητα του, η ατελείωτη κίνηση του. Ο Κώστας ήταν η αφορμή που ασχολήθηκα με τον κινηματογράφο. Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο και σπούδαζα κλασικό χορό, αναζητούσε ένα κορίτσι για το Νόμο 4000 που θα γυριζόταν τότε», πρόσθεσε η Χλόη Λιάσκου.

«Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ θλιμμένη και δεν μπορώ να διαχειριστώ τις τόσες απουσίες από την οικογένεια που έζησα», συμπλήρωσε.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here