Γιατί η Αντζελίνα Τζολί κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια των παιδιών της

406

Η Αντζελίνα Τζολί κινδυνεύει να χάσει την κύρια επιμέλεια των 6 παιδιών της από το σύζυγό της Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή της η ιστοσελίδα «The Blast», αυτό μπορεί να συμβεί αν δεν λάβει μέτρα για να βελτιώσει τη σχέση τους με τον πατέρα τους.

Ο δικαστής στην συνεχιζόμενη υπόθεση διαζυγίου τους, δήλωσε πως τα έξι παιδιά «δεν έχουν σχέση με τον πατέρα τους κάτι που είναι επιβλαβές γι’ αυτά» προσθέτοντας ότι «είναι κρίσιμο πως το καθένα από αυτά θα έχει μια υγιή και ισχυρή σχέση με τον πατέρα και τη μητέρα του».

Επιπλέον, ο δικαστής ανέφερε: «Εάν τα ανήλικα παιδιά παραμείνουν μακριά από τον πατέρα τους και ανάλογα με τις περιστάσεις που περιβάλλον αυτή την προϋπόθεση, μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του χρόνου που θα περνούν με τη μητέρα τους και μπορεί το δικαστήριο να αποφασίσει να δώσει την κύρια επιμέλεια στον πατέρα τους».

Η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ στις 19 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο δικαστής περιέγραψε μερικά συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να λάβει η Τζολί για τη βελτίωση της πρόσβασης και της σχέσης του Πιτ με τα παιδιά. Για παράδειγμα, η ηθοποιός κλήθηκε να δώσει στον Μπραντ Πιτ τον αριθμό κινητού τηλεφώνου κάθε παιδιού και να του επιτρέπει να καλεί όποτε θέλει. Και πρόσθεσε, πως δεν επιτρέπεται στη Τζολί να διαβάζει τα μηνύματα που στέλνει ο Πιτ ή να παρακολουθεί κρυφά τις κλήσεις του.

Το δικαστήριο περιέγραψε επίσης, ένα λεπτομερές πρόγραμμα θερινών επισκέψεων για το ζευγάρι. Ο Μάντοξ δεν συμπεριλήφθηκε στο διακανονισμό γιατί είναι σε ηλικία 16 ετών και το δικαστήριο έκρινε πως είναι αρκετά μεγάλος για να αποφασίσει από μόνος του πόσο χρόνο θέλει να περάσει με τον πατέρα του.

Ο Πιτ θα περάσει από τις 8 έως τις 17 Ιουνίου με τα παιδιά του 4 ώρες την ημέρα ενώ θα βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου η πρώην σύζυγός του νοικιάζει ένα σπίτι και κάνει τα γυρίσματα της ταινίας Maleficent2. Ο Πιτ θα φιλοξενεί ένα ή δύο από τα μικρότερα κάθε φορά και θα περνά χρόνο με κάθε παιδί τουλάχιστον δύο φορές. Η Τζολί δεν επιτρέπεται να είναι παρούσα κατά τη διάρκεια που ο Πιτ θα είναι με τα παιδιά.

Στη συνέχεια, από τις 27 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου, ο Πιτ θα έχει την επιμέλεια επί 10 ώρες την ημέρα υπό τις ίδιες συνθήκες προγραμματισμού. Ένας παιδοθεραπευτής θα είναι επίσης με τα παιδιά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Από τις 8 έως τις 14 Ιουλίου, ο Πιτ θα περάσει 4 συνεχόμενες ημέρες με τα παιδιά. Ένας θεραπευτής θα είναι παρών εκείνη τη στιγμή και θα συναντήσει τα παιδιά πριν και μετά από κάθε διήμερη περίοδο.

Από τις 21 έως τις 29 Ιουλίου, ο Πιτ θα πάρει την επιμέλεια των παιδιών όταν θα γυρίσει στην Καλιφόρνια, Η Τζολί θα είναι υπεύθυνη για τα ταξίδι των παιδιών από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες και ο Πιτ για το ταξίδι της επιστροφής.

Μόλις επιστρέψει ο Πιτ στο Λος Άντζελες, μπορεί να αποφασίσει που θα μείνει με τα παιδιά, και να κανονίσει τις επισκέψεις των θεραπευτών και των γιατρών.

Όταν τα παιδιά θα είναι με τον Πιτ, η Τζολί θα περιορίζεται σε ένα τηλεφώνημα την ημέρα σε προκαθορισμένο χρόνο που συμφωνήθηκε και από τα δύο μέρη.

Πηγή:  iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here