Συγκινεί η Τσάβαλου: «Μου δημιουργούσε προβλήματα στην σκηνή και πάθαινα κρίσεις πανικού»

1329

H Kατερίνα Τσάβαλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Μεσάνυχτα που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για τον αγαπημένο της, Δημήτρη Στεργίου, την κόρη της, την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε αλλά αναφέρθηκε και στη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί στο χώρο της δουλειάς της.

Αυτό όμως που θεωρεί χειρότερο ήταν ο εργασιακός εκφοβισμός που δέχτηκε!

Αρχικά για τον σύζυγό της Δημήτρη Στεργίου τόνισε: «Μας γνώρισε μια κοινή φίλη. Εγώ με το που τον είδα τρελάθηκα. Και εκείνος αλλά δεν το έδειξε. Βγήκαμε και γίναμε ζευγάρι αμέσως. Μου είπε αμέσως να μείνουμε μαζί. Μου αρέσει ότι είναι άντρας παλαιάς κοπής. Μετρημένος στα λόγια. Είναι ειλικρινής και προστατευτικός. Έχει χιούμορ. Με θεωρεί πολύ προσγειωμένη. Όταν με βλέπει στο θέατρο έχω περισσότερο τρακ.»!

Και στη συνέχεια αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω έρθει αντιμέτωπη με σεξουαλική παρενόχληση, όπως και πολλοί. Στα ξεκινήματά μου αλλά και πιο μετά και το θεωρώ αδιανόητο ένας άνθρωπος να χρησιμοποιεί την ιδιότητά του για αυτό.

Τον ξέρετε και το χειρότερο είναι ότι ήμουν σε μία παράσταση, όπου έπαιζα με κρίσεις πανικού όχι από σεξουαλική παρενόχληση αλλά από πολύ κακή συμπεριφορά πάνω στην σκηνή. Ήταν ο επικεφαλής κι έκανε διάφορους ήχους. Κι εκτός σκηνής γίνονταν πράγματα. Έμεινα μέχρι το τέλος της παράστασης σαν επαγγελματίας αλλά πάθαινα κρίσεις πανικού, μούδιαζαν όλα κι άσπριζα.

Δεν μιλάμε με αυτόν τον άνθρωπο και για να πάρω και τα χρήματά μου, όπου δημιουργούσε κι εκεί προβλήματα, μίλησε ο δικηγόρος μου.

Όποιον μπορώ να διαφυλάξω από αυτόν τον άνθρωπο στον χώρο, θα το κάνω. Αν ξαναγινόταν παράσταση κι ήταν απλά μέλος κι όχι επικεφαλής, θα πήγαινα.»

Πηγή: gossip-tv.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here