Η Λυδία Σέρβου αποκαλύπτει ποιος είναι ο μουσικοσυνθέτης που της επιτέθηκε σεξουαλικά στα 15 της

92

Μετά τον ντόρο που προκάλεσε η καταγγελία της πριν λίγες μέρες, η Λυδία Σέρβου αποφάσισε να αποκαλύψει το όνομα του πασίγνωστου συνθέτη που τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά, προκειμένου να σταματήσει το όργιο φημών για άλλους συθέτες.

Τον πασίγνωστο, εξαιρετικά δημοφιλή μουσικοσυνθέτη Δήμο Μούτση κατονομάζει η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου ως τον άνθρωπο που φαίρεται να της επιτέθηκε σεξουαλικά, μέσα στο σπίτι του, όταν η ίδια ήταν μόλις 15 ετών. Με συνέντευξή της σήμερα στα ΝΕΑ και τη Ζωή Λιάκα, αλλά και το βράδυ στον Αντώνη Σρόιτερ και στον Αlpha λέει για πρώτη φορά το όνομα για έναν σημαντικό λόγο:«το λέω γιατί πρέπει να διευκρινίσω ρητά ότι δεν είναι άλλοι εμπνευσμένοι και καταξιωμένοι συνθέτες όπως ο Ξαρχάκος και ο Μαρκόπουλος, τα ονόματα των οποίων κακώς αναμείχθηκαν από κάποιους».

Η Λυδία Σέρβου, που είχε καταγγείλει ότι κατόπιν μεσολάβησης του ιερέα πατέρα της, ένας γνωστός μουσικοσυνθέτης την δέχθηκε στο σπίτι του στο Παγκράτι για να την ακροαστεί, κλείδωσε και προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά, λέει πλέον ευθαρσώς το όνομα. «Ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή μου πριν καν συμπληρώσω τα 15 μου χρόνια είναι ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης». Οταν μάλιστα ερωτάται από τα ΝΕΑ αν πιστεύει ότι έχει μετανιώσει ο ίδιος σήμερα, λέει «αυτό θα μπορούσε να το απαντήσει μόνο ίδιος». Υπενθυμίζουμε ότι ο συνθέτης είναι σήμερα 82 ετών.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here