Πάνος Μουζουράκης: Αυτός και ο ξυρισμένος… άλλος του εαυτός στο καινούργιο του βιντεοκλίπ «Κάποτε»

102

Για την ακρίβεια, πρωταγωνιστούν τέσσερις… Μουζουράκηδες, με «διαβάθμιση» στα μούσια και τα μαλλιά τους

Τέσσερις εκδοχές του Πάνου Μουζουράκη, με παραλλαγές στο μήκος των μαλλιών και στα γένια του, συνυπάρχουν μαγικά γύρω από ένα μακρόστενο τραπέζι στο βιντεοκλίπ για το καινούργιο του τραγούδι «Κάποτε».

Η μουσική και οι στίχοι είναι της Άννας Φραγκούλη, η ενορχήστρωση – παραγωγή του Ορέστη Πλακίδη, η σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ του Κώστα Καρύδα, η διεύθυνση φωτογραφίας του Πέτρου Αντωνιάδη, ενώ ο hair & makeup artist Δημήτρης Γιαννέτος ανέλαβε τις τέσσερις «μεταλλάξεις» του Πάνου Μουζουράκη.

«Ο Σαββόπουλος μου είχε πει κάποια στιγμή ότι δεν πρέπει να εξηγείς τα τραγούδια σου. Καθώς έτσι περιορίζεις την ατομική φαντασία του εκάστοτε ακροατή» αναφέρει σε σημείωμά του ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος περιγράφει ότι το βιντεοκλίπ γυρίστηκε εν μέσω καραντίνας στο Λος Άντζελες, στο σπίτι του Πέτρου Αντωνιάδη ο οποίος «με τη μοναδική ματιά του, την εφευρετικότητα και το ασυγκράτητο πάθος του κατάφερε με τα ελάχιστα μέσα που το σπίτι στο Λος Άντζελες εν μέσω καραντίνας είχε να προσφέρει, να αποδώσει σε εικόνα όλη την ουσία των στίχων και της μουσικής σε ένα οπτικό αποτέλεσμα που θα ζήλευαν παραγωγές Hollywoodιανές».

Panos_Mouzourakis


Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://PanosMouzourakis.lnk.to/KapotePR

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here