6+1 προτάσεις για αποδράσεις το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

786

Λίγο η οικονομική κρίση και η γενική ακεφιά, λίγο η ανυπομονησία όλων μας για το καλοκαίρι, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι η τέλεια ευκαιρία/αφορμή για να νιώσουμε ξεγνοιασιά και να απολάυσουμε τις πρώτες μας βουτιές!

Σας προτείνουμε 6+1 ιδέες που αποτελούν ιδανικούς προορισμούς για εξορμήσεις το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Πρέβεζα

Ξεκινήστε την απόδρασή σας στην όμορφη Πρέβεζα, μία πόλη με μεγάλη ιστορία και πολλά μέρη για να επισκεφτεί κανείς.

Νέα Στύρα, Εύβοια

Στα Νέα Στύρα υπάρχει λιμάνι που συνδέει την περιοχή με την Αττική (Αγία Μαρίνα) με πολύ συχνά δρομολόγια, καθιστώντας τα έναν από τους ιδανικούς προορισμούς για διημερά και τριήμερα.

Καρπενήσι

Το Καρπενήσι, όπως και όλος ο νομός, βρίσκεται σε ορεινή περιοχή εξαιρετικού φυσικού κάλλους, πλούσια σε βλάστηση.

Μετέωρα, Καλαμπάκα

Τα Μετέωρα είναι ένα μεγαλούργημα της φύσης, όπου αποκαλύπτει όλο του το μεγαλείο αιώνες τώρα, καθώς αποτελεί ένα μοναδικό σε ομορφιά γεωλογικό φαινόμενο.

Κύμη, Εύβοια

Η Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της Μεσογείου και απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα, καθιστώντας την ιδανική για εξορμήσεις. Η Κύμη είναι κωμόπολη και λιμάνι του νομού Εύβοιας, με πολλά αξιοθέατα και κοντινούς προορισμούς για να επισκεφτείτε.

Πάτρα

Καμίνια

Τα Καμίνια είναι παραθαλάσσιο χωριό της πρώην Επαρχίας Πατρών του Νομού Αχαΐας και απέχει 14 χιλιόμετρα από την Πάτρα και 3 από την Κάτω Αχαΐα. Μία από πιο τις όμορφες παραλίες που βρίσκονται λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα είναι και αυτή των Καμινίων που βλέποντας την από ψηλά, απλά μαγεύσαι!

Ψαθόπυργος

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Ψαθοπύργου είναι η γραφική παραλία με τα ουζερί στην σειρά, που θυμίζει έντονα νησί. Απέχει λίγο λιγότερο από 10 χιλιόμετρα από την Πάτρα και είναι ιδανικός προορισμός για τους κατοίκους της Αττικής.

Πήγη: travelstyle.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here