Βίντεο από την πτήση τρόμου του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

121

Τον τρόμο με τα μάτια τους είδαν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, κατά τη διάρκεια της πτήσης τους από τη Λαχόρη στο Ισλαμαμπάντ.

Το πριγκιπικό ζεύγος ταξίδευε με αεροσκάφος της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας όταν, κατά τη διάρκεια της πτήσης (10 λεπτά μετά την απογείωση σύμφωνα με δημοσιεύματα) που φυσιολογικά διαρκεί 30 λεπτά, έπεσαν σε σφοδρή καταιγίδα.

Το αεροσκάφος για ώρα έκανε κύκλους και προσπάθησε δύο φορές, ανεπιτυχώς, να προσγειωθεί σε δύο διαφορετικά αεροδρόμια του Ισλαμαμπάντ. Τελικά, οι πιλότοι αποφάσισαν να επιστρέψουν στη Λαχόρη, όπου και προσγειώθηκαν με ασφάλεια. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, αμέσως μετά την προσγείωση ενημέρωσε πως ο ίδιος και η σύζυγός του είναι καλά στην υγεία τους. Κάποιοι από τους επιβάτες περιέγραψαν την πτήση ως «rollercoaster».

Δείτε το βίντεο από την τρομακτική πτήση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον
Σήμερα, τα διεθνή ΜΜΕ δημοσίευσαν ένα συγκλονιστικό βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε από κάποιον επιβάτη (μαζί με το πριγκιπικό ζεύγος και τους συνεργάτες τους ταξίδευαν 40 εκπρόσωποι του Τύπου) από την πτήση, τη στιγμή που έπεσε στη σφοδρή καταιγίδα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here