Ιατρικό Μάρκετινγκ, κάτι αλλάζει στον ιατρικό χώρο!

377

Η επανάσταση του διαδικτύου άλλαξε ριζικά τον τρόπο του επιχειρείν και στον ιατρικό κλάδο, μας ενημερώνει η Μπράτσια Εύα, Marketing Director της Forthright Λάρισας.

Μεγάλες εταιρείες, ιδιωτικές κλινικές και ιατρεία κατανέμουν σημαντικό μέρος του προϋπολογισμού των διαφημιστικών καμπανιών σε Google & Facebook αφού εκεί βλέπουν άμεσα αποτελέσματα της επένδυσης τους. Επίσης ένα όμορφο και εύχρηστο site με σωστό περιεχόμενο (Content Marketing) είναι η βάση όλων καμπανιών.

<<You cannot buy engagement. You have to build engagement>>

Είναι μια φράση που υπογραμμίζουν αρκετοί μαρκετίστες και στην υλοποίηση της βοηθούν σημαντικά τα#Local_Awareness_Ads ή αλλιώς Διαφημίσεις Τοπικής Στόχευσης.

Τα Local Awareness Ads μας βοηθάνε να απευθυνθούμε σε πελάτες- ασθενείς που βρίσκονται κοντά στην φυσική τοποθεσία μας, με τελικό στόχο να επισκεφτούν το ιατρείο ή την επιχείρηση μας.

Δίνοντας έμφαση στο κατάλληλο #content αλλά και #εικαστικό έχουμε την δυνατότητα να προσεγγίσουμε κάποιον που βρίσκεται ακόμα και σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου από την φυσική τοποθεσία μας. Τα Local Awareness Ads είναι οικονομικά προσιτές μορφές διαφήμισης ενώ απευθύνονται σε ένα μεγάλο αριθμό ατόμων. Επιπρόσθετα, στα πλεονέκτημα που μπορεί να αξιοποιήσει κάποιος είναι τα Callto Action Button, όπως το Get Direction δίνοντας οδηγίες για το πώς μπορεί να έρθει κάποιος στο ιατρείο.

<<Your Culture is your Brand>>

Στην Forthright γνωρίζουμε το #ιατρικό μάρκετινγκ  και συμβουλεύουμε τον ιατρό ανάλογα με την ειδικότητα του, ποια στρατηγική αλλά και στοχευμένη μορφή διαφήμισης πρέπει να ακολουθήσει στο διαδίκτυο.

ForthRight: Η μοναδική λύση στο ιατρικό marketing

Επικοινωνήστε μαζί μας ☎️ 2410 672460 για την δική σας προβολή στο διαδίκτυο!

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Forthright στο ➡️ https://www.forthright.gr

Μπράτσια Εύα, Marketing Director της Forthright Λάρισας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here