Το βιβλίο είναι ταξίδι γι’ αυτό τα βιβλιοπωλεία πρέπει να είναι ανοιχτά

216

Μια από τις πιο ελπιδοφόρες εικόνες πριν την δεύτερη καραντίνα στην χώρα μας, ήταν η ουρά που δημιουργήθηκε έξω από βιβλιοπωλείο στην Αθήνα. Ο κόσμος έχει ανάγκη για διαφυγή από την πραγματικότητα και ο ασφαλέστερος και πιθανόν καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό, είναι μέσω των βιβλίων.

Τώρα είναι η ώρα να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις από την πλευρά της Κυβέρνησης και να επιτραπεί στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς μας να παραμείνουν ανοιχτά, μοιράζοντας γνώση, ψυχαγωγία και διαφυγή.

Η ομάδα, Είμαστε το Βιβλιοπωλείο σου, που είναι μια σύμπραξη ιδιοκτητών  μικρών βιβλιοπωλείων στην Ελλάδα, αναφέρει χαρακτηριστικά:

Αγαπημένοι μας φίλοι,
τις τελευταίες μέρες δεν έχουμε σταματήσει σε κάθε γωνιά της χώρας, να δεχόμαστε με κάθε τρόπο την αγάπη σας.
Να μας δείχνετε με κάθε τρόπο πως θέλετε τα βιβλιοπωλεία μας ανοιχτά.
Σε αυτόν τον άνισο αγώνα των αλυσίδων και των σούπερ μάρκετ απέναντι στα ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία το αποτέλεσμα θα κριθεί αρχικά από την απόφαση των αρμοδίων της κυβέρνησης που πιστεύουμε ότι εξετάζει σοβαρά το ζήτημα.
Όπως και να έχει να είστε σίγουροι πως εμείς μπορεί να είμαστε μικροί όπως νομίζουν πολλοί όμως είμαστε συσπειρωμένοι, ενωμένοι, μοιρασμένοι σε όλη την Ελλάδα και δεν θα σας αφήσουμε ούτε σε αυτή την καραντίνα ούτε σε καμία άλλη χρονική στιγμή χωρίς βιβλία.
Τα βιβλιοπωλεία δεν είναι καταστήματα απλά.
Τα βιβλιοπωλεία δεν είναι καταστήματα λιανικής είναι η μόνη ασφαλής διέξοδος πολιτισμού αυτή την στιγμή.
Σας ευχαριστούμε όλους.
Μείνετε ασφαλείς.
Τα βιβλιοπωλεία μας είναι πάντοτε δίπλα σας.

Στηρίζουμε τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς μας, τα επιλέγουμε για τις τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες μας και ευχόμαστε σύντομα να μπορούμε να τα επισκεπτόμαστε και πάλι από κοντά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here