Άνδρες ασφαλείας του Αιγύπτιου προέδρου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι σάρωσαν το κεντρικό κτίριο της Βουλής

318

Δεν ανήκαν όμως ούτε στην ΥΑΒΕ (Υπηρεσία Ασφαλείας της Βουλής των Ελλήνων) ούτε σε κάποια υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Ήταν άνθρωποι από την αιγυπτιακή πρεσβεία και από την ασφάλεια του προέδρου της εν λόγω χώρας κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στη χώρα μας την προσεχή Πέμπτη το πρωί.

Αφού είδαν από κοντά τους χώρους από τους οποίους θα περάσει ακολούθως κουβέντιασαν με τις αρμόδιες υπηρεσίες τα προβλεπόμενα ζητήματα πρωτοκόλλου καθώς ο κ. Σίσι είναι ομόλογος της Ελληνίδας Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με το μέχρι στιγμής πρόγραμμα ο κ. Σίσι θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης, ενώ μια ώρα αργότερα θυμίζουμε ότι θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο υψηλός καλεσμένος θα βρίσκεται στη χώρα μας από την Τετάρτη, καθώς έχει αποδεχθεί τη σχετική πρόταση που του έχει απευθύνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η Ελληνική Αστυνομία από την πλευρά της θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθώς θα κλείνουν οι δρόμοι από τους οποίους θα διέρχεται η αυτοκινητοπομπή.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ