Μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

506

Με 2 συγκεντρώσεις μια από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας στην Κεντρική Πλατεία και η άλλη από το Νομαρχιακό Τμήμα Λάρισας της ΑΔΕΔΥ στην Πλατεία Ταχυδρομείου και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα σήμερα Τετάρτη η γενική 24ωρη απεργία που είχαν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι άνεργοι και απλός κόσμος έδωσαν δυναμικό παρόν φωνάζοντας συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης για τις «καταστροφικές πολιτικές λιτότητας, ανεργίας και υπερφορολόγησης» όπως χαρακτηριστικά αναφερόταν στο κάλεσμα για την απεργία.
Στην απεργία συμμετείχαν κοινωνικοί και επιστημονικοί φορείς όπως ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Λάρισας, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, ο Σύλλογος πολιτικών συνταξιούχων του δημοσίου νομού Λάρισας, ο Σύλλογος εκπαιδευτικών α/βαθμιας Λάρισας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ», το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θεσσαλίας, ενώ απείχαν για μια ώρα από τα καθήκοντά τους οι δικηγορικοί σύλλογοι όλης της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here