Απίστευτη περιπέτεια Βολιώτη – Πέταξαν κατά λάθος τον όγκο που του αφαίρεσαν πριν γίνει βιοψία

722

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε προ ημερών ένας 80χρονος Βολιώτης, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκινικό όγκο και, υπακούοντας στις εντολές του γιατρού του, μετέβη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο γειτονικής πόλης για να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης.

Όμως, όταν τελειώσε η επέμβαση και λίγες ημέρες μετά ο ασθενής ζήτησε να γίνει βιοψία του όγκου που του είχε αφαιρεθεί, γιατροί και νοσηλευτές διαπίστωσαν οτι.. το παρασκεύασμα είχε εξαφανιστεί!

Ο ηλικιωμένος άνδρας ανέμενε τα αποτελέσματα των ιστιολογίων εξετάσεων για να εξακριβώσει αν πρόκειται για καλοήθη ή κακοήθη όγκο, όμως το αφαιρεθέν υλικό είχε πεταχτεί στα σκουπίδια, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διενέργεια βιοψίας.

Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο σήμανε συναγερμός, καθώς πρόκειται για ανύκουστο περιστατικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr διεξάγεται εσωτερική έρευνα. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, η οικογένεια του ασθενούς πρόκειται τις επόμενες ημέρες να κινηθεί νομικά εναντίον της κλινικής και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here