Αποκάλυψη Λοβέρδου: Ο Κρεμαστινός δεν πέθανε από τον κορονοϊό

361

Ο 78χρονος πρώην υπουργός Δημήτρης Κρεμαστινός δεν πέθανε από τον κορονοϊό, σύμφωνα με τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Λοβέρδο.

Όπως επεσήμανε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Open, κατέληξε εξαιτίας της πολυήμερης παραμονής του στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Θυμίζουμε ότι ο διαπρεπής καθηγητής καρδιολογίας βρισκόταν σε μονάδα ΜΕΘ περίπου ενάμιση μήνα.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε ότι η σύζυγός του Δημήτρη Κρεμαστινού του είπε ότι «νίκησε τον Covid-19, θεραπεύτηκε από την ασθένεια αυτή, όπως επίσης, αν κατάλαβα καλά, είχε θεραπευτεί και από την πνευμονία, που ήταν μία συνέπεια του Covid. Αλλά νικήθηκε από τα γύρω – γύρω που λέμε, που μπορούν να σου συμβούν στις εντατικές γιατί ήταν πάρα πολλές μέρες ο άνθρωπος».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας όταν ανακοίνωσε σήμερα 8 Μαΐου τα νέα κρούσματα αλλά και τα θύματα του τελευταίου 24ωρου αναφέρθηκε στον Δημήτρη Κρεμαστινό ως τον έναν από τους δυο νεκρούς.

«Στους σημερινούς θανάτους περιλαμβάνεται όπως ακούσατε και όπως έγινε γνωστό και ο Δημήτρης Κρεμαστινός, ένας διαπρεπής επιστήμονας, ένας ακούραστος δάσκαλος, ένας αξιοπρεπής πολιτικός» ανέφερε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ