COUNTRY FARMS: “Το καλό είναι στη φύση τους”

420

«Ας επιστρέψουμε στη φύση λίγη από την καλοσύνη που μας προσφέρει»

 H COUNTRY FARMS™, πιστή στη δέσμευση της να παρασκευάζει θρεπτικές τροφές για τα αγαπημένα μας κατοικίδια, με όλα τα οφέλη από τον πλούτο της γης, αναλαμβάνει δράση και διοργανώνει μια μεγάλη δενδροφύτευση. Ο στόχος είναι να επιστρέψει στη φύση λίγη από την καλοσύνη που μας προσφέρει.

Μέσα από την πρωτοβουλία «Το καλό είναι στη φύση τους», η COUNTRYFARMS™ από την Πέμπτη 1η Απριλίου και για 45 ημέρες με κάθε αγορά συσκευασίας 11 ή 12 kgπου θα βρείτε σε επιλεγμένα petshops, προσφέρει δώρο ένα δεντράκι για να συμμετέχετε στη δενδροφύτευση. Για κάθε δεντράκι που θα φυτέψετε, αναρτώντας μια σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #ToΚαλοΕιναιΣτηΦυσηΤους και κάνοντας tag την @countryfarmsgreece,  η COUNTRYFARMS™ σε συνεργασία με την Οργάνωση ΓΗ δεσμεύεται να φυτέψει ακόμα ένα δέντρο.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια πρόσκληση για να δώσουμε όλοι μαζί ανάσα στη φύση μέσα από μια συλλογική δενδροφύτευση, ακόμα και τώρα που δεν μπορούμε να είμαστε μαζί.

«Στην CountryFarms είμαστε περήφανοι για τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμεκαι η φύση μας δίνει έμπνευση για τις συνταγές μας. Μέσα σε αυτό το δύσκολο διάστημα όπου η πανδημία κυριαρχεί θέλουμε να δώσουμε ελπίδα και να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στη φύση με έναν ξεχωριστό τρόπο.  Προσκαλούμε  τους φιλόζωους όλης της χώρας να συμμετέχουν στη δράση μας και να την μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο φυτεύοντας στο δικό τους χώρο το δέντρο που θα τους προσφέρουμε. Από την πλευρά μας καισε συνεργασία με την Οργάνωση ΓΗ  θα φυτέψουμε ακόμα ένα δέντρο στις εγκαταστάσεις της Οργάνωση Γη και στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης. Η φύση δεν σταματάει ποτέ να μας προσφέρει απλόχερα τους καρπούς, το οξυγόνο και τη ζωή, γι ’αυτό και εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε λίγη από την καλοσύνη που μας προσφέρει», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κακούτης Group Brand Manager Country Farms

 Ο Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Διευθυντής της Οργάνωσης ΓΗ δήλωσε: «Είναι η ώρα για τον κάθε ένα από εμάς, και όλοι μαζί, να αποκαταστήσουμε την προσωπική μας σχέση μας με τη φύση. Η κλιματική κρίση, η καταστροφική απώλεια βιοποικιλότητας ακόμα και οι πανδημίες το απαιτούν. Πρωτοβουλίες δενδροφύτευσης σαν την συγκεκριμένη της Country Farms δεν είναι πλέον απλώς συμβολικές, αντιθέτως τέτοιου χαρακτήρα συνεργασίες μεταξύ των επιχειρήσεων, των οργανώσεων και των πολιτών είναι καταλυτικές για να προσφέρουμε στον πλανήτη περισσότερα απ’ όσα μας προσφέρει. Δεν είναι τυχαίο που η ΕΕ έθεσε την προστασία της βιοποικιλότητας στην καρδιά της Πράσινης Συμφωνίας και της Δίκαιης Ανάκαμψης».

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebookCountryFarmsGreece για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ενέργεια (https://m.me/CountryFarmsGreece). Στο παρακάτω link μπορείτε βρείτε τα καταστήματα που συμμετέχουν στην ενέργεια  http://bit.ly/3eSCl2M

 Σχετικά με την CountryFarms:

Η Country Farms αποτελεί την ιδανική επιλογή ισορροπημένης διατροφής με πολλά οφέλη για την υγεία και ανάπτυξη του κατοικίδιου, πάντα με σεβασμό στις διατροφικές του ανάγκες.

Προσφέρετε τους τα οφέλη της φύσης, από φάρμες που γνωρίζουμε

Στην CountryFarms, πιστεύουμε ότι οτιδήποτε χρειάζεται ο σκύλος για μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή μπορεί να αντληθεί από τον πλούτο της γης – και είμαστε αφοσιωμένοι στο να μαγειρεύουμε όλα τα οφέλη της φύσης σε γνήσια, ευεργετικά γεύματα που το κατοικίδιο σας θα απολαύσει.

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είμαστε περήφανοι για τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε σε κάθε μία από τις συνταγές μας. Σολομός, Βοδινό ή φρέσκο Κοτόπουλο είναι πάντα το Νο1 συστατικό, μαζί με φρούτα, λαχανικά και βότανα, που επιλέγονται μόνο από αγροκτήματα που γνωρίζουμε. Όλα προετοιμασμένα με αγάπη στα πλούσια αγροκτήματα της περιοχής Βένετο της Βόρειας Ιταλίας, για να φέρουν στο κατοικίδιο σας την καλύτερη τροφή από το αγρόκτημα στο μπωλ της τροφής του.

Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε μια τροφή γεμάτη αυθεντικές γεύσεις από συστατικά της πιο υψηλής ποιότητας. Για μια καθημερινή γευστική απόλαυση από την ύπαιθρο.

 Σχετικά με την Οργάνωση Γη

Η Οργάνωση Γη είναι μια ελληνική μη κερδοσκοπική μη κυβερνητική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2010. Αποστολή της η εδραίωση της έννοιας της Βιώσιμης Ανάπτυξης, όπως αυτή ορίζεται από τους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών, παρέχοντας βιωματική μη τυπική εκπαίδευση για όλες τις ηλικίες. Αναζητά και προτείνει τρόπους που ο σύγχρονος άνθρωπος μέσα από την μεταβολή του σύγχρονου συστήματος παραγωγής και κατανάλωσης θα πετύχει μικρές νίκες στην καθημερινότητα του για ένα βιώσιμο μέλλον. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://organizationearth.org/  για περισσότερες πληροφορίες για την Οργάνωση ΓΗ και τις δράσεις της.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ