Δημήτρης Κουτσούμπας: Η Θεσσαλονίκη έχει χτυπήσει «κόκκινο» και η κυβέρνηση δεν κάνει όσα θα έπρεπε

292

«Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη έχει χτυπήσει κόκκινο. Η υπεράνθρωπη προσπάθεια υγειονομικών στις σημερινές δραματικές συνθήκες που όλο και χειροτερεύουν, δεν αρκεί. Η κυβέρνηση δεν κάνει όσα πρέπει να γίνουν. Έχει εγκληματικές ευθύνες. Εδώ και τώρα να υλοποιήσει τις προτάσεις που έχουν καταθέσει οι φορείς των υγειονομικών, άλλα και τις προτάσεις που έχει καταθέσει το ΚΚΕ» δηλώνει ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Και συνεχίζει: «Τώρα χωρίς, άλλη καθυστέρηση, η κυβέρνηση να προχωρήσει στην επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας και Πρόνοιας, για να εξασφαλιστούν ΜΕΘ, ο δημόσιος έλεγχος σε κρίσιμους χώρους, όπως οι οίκοι ευγηρίας. Να επαναλειτουργήσουν και να στελεχωθούν τα νοσοκομεία «Λοιμωδών» και «Παναγία» με μαζικές προσλήψεις υγειονομικών, γιατρών, νοσηλευτών, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στο ΕΣΥ, να διενεργηθούν μαζικά δωρεάν τεστ με επίταξη και ιδιωτικών εργαστηρίων κ.α.».

Τέλος, υποστήριξε ότι «αυτό είναι το μόνο σχέδιο έκτακτης ανάγκης, που μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ