Ευχές από τον Γιάννη Τραγάκη για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr

403

10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Σε μια εποχή υψηλών ταχυτήτων, στην οποία οι πολίτες προσλαμβάνουν καθημερινά καταιγισμό πληροφοριών, το έργο της ενημέρωσης και δη της ψηφιακής καθίσταται δυσκολότερο από ποτέ και συνεπώς η ανάγκη για υπεύθυνη, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Με την ευκαιρία συμπλήρωσης δέκα ετών παρουσίας του site newsbeast.gr, θέλω να σας συγχαρώ, διεύθυνση και προσωπικό, για τη συμβολή σας στη διαμόρφωση εμπιστοσύνης στο χώρο των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων. Εύχομαι μακροημέρευση και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, που δεν είναι άλλο από την καθημερινή αντικειμενική και αξιόπιστη πληροφόρηση των πολιτών».

Γιάννης Τραγάκης

Βουλευτής Β’ Πειραιά Ν.Δ.

τ. Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων

τ. Γενικός Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ν.Δ.

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ