Ευχές από τον Κώστα Αγοραστό για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr

362

10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Χρόνια πολλά σε όλη τη συντακτική ομάδα και τη διοίκηση του Newsbeast, για τα πρώτα 10 χρόνια παραγωγικής και αξιόπιστης παρουσίας στην πολυτάραχη θάλασσα των μέσων ηλεκτρονικής ενημέρωσης. Πετύχατε να επιβιώσετε και να διακριθείτε σε δύσκολες εποχές. Και αυτό από μόνο του αποτελεί τεκμήριο επιτυχίας. Τα καλά Μέσα Ενημέρωσης, μαζί με τους καλούς επιστήμονες και την καλή δημόσια διοίκηση είναι οι τρεις βασικές προϋποθέσεις που συγκροτούν την αναγκαία για τη χώρα δύναμη δημιουργικότητας και αποτελεσματικότητας, για να επιστρέψουμε χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, στην νέα πρόοδο και ευημερία. Καλή δύναμη, για την επόμενη δεκαετία».

Κώστας Αγοραστός

Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ