Ευχές από τον Μάκη Βορίδη για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr

327

10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Μια δεκαετία στον δύσκολο χώρο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας περιποιεί ιδιαίτερη τιμή στους συντελεστές του newsbeast.gr. Κληθήκατε να υπηρετήσετε την εγκυρότητα σε χαλεπούς καιρούς και τα καταφέρατε συμπεριφερόμενοι τιμώντας στο ακέραιο το πνεύμα του λειτουργήματός σας. Σας συγχαίρω θερμά για την προσπάθειά σας και σας εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε τον αγώνα σας προς όφελος του κοινού καλού και της πατρίδας μας για πολλές ακόμη δεκαετίες.

Η δημοσιογραφία μπορεί μόνο να ωφεληθεί από προσπάθειες ειλικρινείς και σοβαρές που λειτουργούν υπέρ της κοινωνίας μας και της πολιτικής του τόπου μας. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε να μεταδίδετε έγκυρα και έγκαιρα ειδήσεις οι οποίες θα δίνουν τα γεγονότα στην πραγματική διάστασή τους και θα αποτελούν σημείο αναφοράς για το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου».

Μάκης Βορίδης

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ