Ελένη Σιαματά-Μπούτλα: Ακούραστα και συνεχώς στο πλευρό της Ρένας Καραλαριώτου

1074

Δυναμικό παρόν έδωσαν οι Λαρισαίες στην εκδήλωση της κ. Ρένας Καραλαριώτου, το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαΐου. Γυναίκες όλων των κλάδων αποδέχθηκαν την πρόσκληση της υποψηφίας δημάρχου και βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Divani, όπου και παρακολούθησαν την ομιλία της.

Στο πλευρό της κ. Ρένας Καραλαριώτου και οι υποψήφιες του ψηφοδελτίου του συνδυασμού Λάρισα Μπροστά, οι οποίες έδειξαν για ακόμη μια φορά την στήριξη τους στην υποψήφια δήμαρχο.

Δυναμική παρουσία δίπλα στην κ. Ρένα Καραλαριώτου, όπως συνηθίζει άλλωστε, είναι η κ. Ελένη Σιαματά-Μπούτλα, ιδιοκτήτρια κέντρων ξένων γλωσσών και φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης αλλά και συνιδιοκτήτρια κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, η οποία συμμετέχει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές, στον συνδυασμό Λάρισα Μπροστά. Η κ. Ελένη Σιαματά-Μπούτλα συνομίλησε με πολλές κυρίες που βρίσκονταν στην εκδήλωση και δεν σταμάτησε στιγμή να σημειώνει προβληματισμούς και απόψεις των παρευρισκομένων.

Απ’ ότι φαίνεται, η κοινωνικότητα, η αμεσότητα, οι επικοινωνιακές δεξιότητες αλλά και ο δυναμισμός της κ. Ελένης Σιαματά-Μπούτλα, είναι σίγουρα μόνο κάποια από τα γνωρίσματα της που την ξεχωρίζουν και την κάνουν μια αξιόλογη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Λάρισα Μπροστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ