Ελένη Σιαματά-Μπούτλα: Μια δυναμική γυναίκα στο πλευρό της Ρένας Καραλαριώτου

1455

Είναι φανερό ότι οι φετινές εκλογές ξεχωρίζουν για την ποικιλομορφία και την δυναμικότητα των υποψηφίων, αλλά και για την έντονη παρουσία δυναμικών γυναικών που στελεχώνουν τους συνδυασμούς.  Μια τέτοια γυναίκα, είναι και η κ. Ελένη Σιαματά-Μπούτλα, η οποία αποφάσισε να συμμετάσχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» της Ρένας Καραλαριώτου.

Η κ. Ελένη Σιαματά-Μπούτλα, είναι ιδιαίτερα γνωστή στους χώρους της εκπαίδευσης στην πόλη μας, αλλά και επιτυχημένη επιχειρηματίας, καθώς βρίσκεται στο χώρο της Φροντιστηριακής και Ξενόγλωσσης εκπαίδευσης ως ιδιοκτήτρια Κέντρων Ξένων Γλωσσών, Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης και συνιδιοκτήτρια Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μπούτλα (δημόσιο υπάλληλο- Τεχνολόγο Γεωπόνο και Σαρακατσάνο στην καταγωγή) μητέρα 3 κοριτσιών και ιδιαίτερα δραστήρια σε συλλόγους και δράσεις, αποφάσισε να μην μείνει αμέτοχη απέναντι στα προβλήματα των κατοίκων της Λάρισας και να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις την κ. Ρένα Καραλαριώτου να δημιουργήσει έναν Δήμο πρότυπο.

Οπλισμένη με θετική διάθεση απέναντι στις δυσκολίες και με εξαιρετικές επικοινωνιακές δυνατότητες, η κ. Ελένη Σιαματά- Μπούτλα αποτελεί σίγουρα ένα δυνατό χαρτί στον συνδυασμό  «ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» της κ. Ρένας Καραλαριώτου.

Δείτε το πλούσιο βιογραφικό της

Γεννήθηκα στη Λάρισα στις 4 Ιανουαρίου 1978, είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μπούτλα (Τεχνολόγος Γεωπόνος στις Αγροτικές Φυλακές Κασσαβέτειας Αλμυρού) και έχουμε 3 κόρες. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο της Φροντιστηριακής και Ξενόγλωσσης εκπαίδευσης ως ιδιοκτήτρια Κέντρων Ξένων Γλωσσών, Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης και Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Σπουδές

Αριστούχος απόφοιτη 9ου Γενικού Λυκείου Λάρισας.
Απόφοιτη Ελληνικής Φιλολογίας Κλασικής Ειδίκευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Απόφοιτη TEFL Αγγλικής γλώσσας στο ACT – American College of Thessaloniki με διδακτική εμπειρία στο Anatolia College of Thessaloniki.
Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη «Διοίκηση ολικής ποιότητας στην εκπαίδευση»

Επαγγελματική Εμπειρία

Ιδιοκτήτρια και διευθύντρια Κέντρων Ξένων Γλωσσών- Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης πιστοποιημένα από τον ΕΟΠΠΕΠ.
Συνιδιοκτήτρια και διευθύντρια Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ)
Εισηγήτρια ΟΑΕΔ σε θέματα εκπαίδευσης και αναλαμβάνω την επιμόρφωση στελεχών εταιρειών στην ξενόγλωσση εκπαίδευση και αποκλειστική συνεργάτης της εταιρείας LINGUAPHONE για το νομό Λάρισας.
Μέλος του Συλλόγου Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso Νομού Λάρισας.
Μέλος του Συλλόγου Φροντιστών Νομού Λάρισας και μέλος του ΟΕΦΕ.

Συμπορεύομαι και θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Λάρισα Μπροστά» με τη Ρένα Καραλαριώτου, γιατί έχουμε κοινό όραμα για μια Λάρισα νοικοκυρεμένη, καθαρή, προσβάσιμη, όμορφη, με πολλούς πόλους έλξης για μικρούς και μεγάλους, για μια Λάρισα που θα αποτελέσει οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο όλης της Ελλάδας.
Έχουμε τη γνώση, την ικανότητα και τη θέληση, για να πάμε τη «Λάρισα Μπροστά».
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλέφωνο: 6948885647
email: [email protected]
Facebook: Ελένη Σιαματά – Μπούτλα
Facebook Page: Ελένη Σιαματά – Μπούτλα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Λάρισας

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ