Ενα sex toy σε μια τσάντα σήμανε… αντιτρομοκρατικό συναγερμό στο Μέγαρο Μουσικής της Βιέννης

103

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Konzerthaus στη Βιέννη προκαλώντας ακόμα και την παρέμβαση της Αντιτρομοκρατικής!

Οπως μεταφέρουν διεθνή ΜΜΕ, ένα sex toy σε μια τσάντα θεατή, προκάλεσε αναστάτωση στο Konzerthaus και την παρέμβαση της Αντιτρομοκρατικής. Ζευγάρι βρέθηκε στο Konzerthaus για μια συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βιέννης. Κατά την είσοδό της στο Konzerthaus παρέδωσαν την τσάντα στο βεστιάριο. Στην τσάντα, όμως, όπως αποδείχθηκε, είχαν και έναν δονητή.

Κάποια στιγμή ο δονητής άρχισε να δονείται και να κάνει έναν ελαφρύ θόρυβο, ο οποίος κινητοποίησε την υπάλληλο του βεστιαρίου η οποία κάλεσε  την αστυνομία, η οποία και κατέφθασε αμέσως. Οπως αναφέρει η Daily Mail, η αστυνομία έλεγξε την τσάντα και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν ίχνη εκρηκτικών. Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν το μηχάνημα με τις ακτίνες Χ και ανακάλυψαν τον… δονητή.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Patrick Maierhofer δήλωσε: «Η τσάντα είχε πέσει στο πλάι. Οι αξιωματικοί κατάφεραν να εντοπίσουν γρήγορα την αιτία των δονήσεων και επομένως δεν ήταν απαραίτητο να διαταραχθεί το κονσέρτο, το οποίο συνεχίστηκε κανονικά».

Αφού τελείωσε η συναυλία, η τσάντα επιστράφηκε στον άνδρα και στην σύντροφό του από την αστυνομία, που τους πληροφόρησε τι είχε συμβεί και στη συνέχεια τους ευχήθηκαν μια «ευχάριστη βραδιά».

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here