Ένοπλες Δυνάμεις: Μέσα στο 2020 η επίλυση του θέματος καταβολής αποζημίωσης για τη νυχτερινή απασχόληση του προσωπικού

352

H εκ νέου προώθηση νεότερου σχεδίου ΚΥΑ, προκειμένου να ρυθμιστεί το θέμα για το τρέχον οικονομικό έτος (2020) αποτελεί βούληση της παρούσας πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, απάντησε ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος σε τρεις ερωτήσεις που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, Αντώνης Μυλωνάκης, Κωνσταντίνος Μπούμπας και Κωνσταντίνος Χήτας για το θέμα της καταβολής αποζημίωσης έναντι νυχτερινής απασχόλησης στο στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Παράλληλα ο κ. Παναγιωτόπουλος γνωστοποίησε ότι το προκαλούμενο κόστος εκτιμάται στα 18 εκατ. ευρώ περίπου, για το έτος 2020 καθώς και για καθένα από τα επόμενα έτη του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τέλος ανέφερε ότι «σε κάθε περίπτωση το ΥΕΘΑ συνεργάζεται στενά με το υπουργείο Οικονομικών, εξαντλώντας στη βάση της εκάστοτε υπάρχουσας δημοσιονομικής πραγματικότητας όλα τα περιθώρια, όμως η πολιτική που θα εφαρμοσθεί ανήκει στην αρμοδιότητα του εν λόγω υπουργείου».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ