Επιμελητήριο Λάρισας: 2η MegaVirtual B2B συνάντηση

68

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι:

Το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο Εμπορίου & Οικονομίας ενημερώνει και προσκαλεί Ελληνικές επιχειρήσεις / εισαγωγείς μαρμάρων και πλακιδίων, να συμμετάσχουν στο ψηφιακό forumMegaVirtualBuyerSellerMeeting που διοργανώνει σε συνεργασία με το TPCI Οργανισμός Προώθησης εμπορίου & Επενδύσεων της Ινδίας από τις 5 Φεβρουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου.

Το Forum επικεντρώνεται σε B2Bsessions μεταξύ εμπόρων κεραμικών, διακοσμητικών πετρών, μαρμάρων, μαγειρικών σκευών και ειδών υγιεινής.

Θα υπάρχουν συνολικά 28 εικονικές συνεδρίες B2B για συγκεκριμένες χώρες, προωθώντας εμπορικές και επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ Ινδών επιχειρηματιών και άλλων χωρών.

Οι εικονικές συνεδριάσεις για τους Έλληνες επιχειρηματίες θα πραγματοποιηθούν στις 10 και 16 Φεβρουαρίου απογευματινή ώρα (θα ανακοινωθεί).

Η διοργάνωση θα προσφέρει τη δυνατότητα δικτύωσης μεταξύ των συμμετεχόντων, διάδραση με τους ομιλητές , επίσκεψη στα εικονικά περίπτερα των χορηγών και πραγματοποίηση εικονικών συναντήσεων B2B μεταξύ των Ινδών επιχειρηματιών με των Ελλήνων ομολόγων τους.

Επισημαίνουμε ότι η συμμετοχή κατοχυρώνεται με την αποστολή της συμμετοχής στο email: [email protected]

Προθεσμία υποβολής συμμετοχής : Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, στις 12:00

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here