Γιάννης Καλλιάνος: «Κοκκίνισαν οι σβέρκοι των άπιστων Θωμάδων… από τον ήλιο»

480

«Πριν από 9 μέρες έσπευσα να ενημερώσω τους Έλληνες πολίτες για τον καύσωνα που φαινόταν ότι θα έρθει. Μέχρι τότε, κανένας Μετεωρολόγος, κανένα κανάλι της τηλεόρασης (πλην του MEGA που εργάζομαι) και κανένα site δεν είχε αναφέρει κάτι τέτοιο» αναφέρει σε σημερινή ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος για το πρώτο κύμα καύσωνα που έκανε την εμφάνισή του στη χώρα. Και σημειώνει:

«Μέσα από τα δελτία καιρού του MEGA ενημέρωνα αναλυτικά και καθημερινά τους Έλληνες πολίτες για την εξέλιξη αυτής της πρωτοφανούς θερμής εισβολής για το μήνα Μάιο. Επίσης ευχαριστώ ειλικρινώς και θερμά όλα τα κορυφαία site της χώρας που μου έδειξα τυφλή εμπιστοσύνη και που από την πρώτη στιγμή έκαναν αναπαραγωγή των δηλώσεων μου ώστε να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε (έστω και ψυχολογικά) για αυτή την αξιόλογη θερμή εισβολή. Με αυτούς τους τρόπους η είδηση έφτασε σε κάθε γωνιά της χώρας μέσα σε πολύ λίγο χρόνο!

Μάλιστα, εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός, ότι όταν πριν από 9 μέρες μίλησα για 39-40°C και πιθανώς τοπικά και 41°C, ορισμένοι έσπευσαν να κατακρίνουν αυτά που έλεγα και μάλιστα ως “έξυπνοι” και παντογνώστες βιάστηκαν να πουν ότι αφού μιλάω για επικείμενο καύσωνα καλό θα ήταν να ετοίμαζαν σιγά σιγά πάλι τα χειμωνιάτικα τους. Είχαν πλάκα η αλήθεια είναι…

Τελικά, για άλλη μια φορά, οι σβέρκοι τους κοκκίνισαν… από τον ήλιο! 😀

Δεν ευλογώ τα γένια μου και ξέρετε καλά ότι είμαι ταπεινός άνθρωπος, απλώς αισθάνομαι μεγάλη σιγουριά όταν κάνω προγνώσεις διότι αυτό το έχω χτίσει βήμα-βήμα και με τόνους ιδρώτα τα τελευταία 13 χρόνια. Και είναι χαρά, τιμή και ευθύνη απεριόριστη που με εμπιστεύονται καθημερινά (όλα αυτά τα χρόνια) τόσοι πολλοί Έλληνες πολίτες για να ενημερωθούν για τον καιρό.

Λοιπόν, άπιστοι Θωμάδες, σας παραθέτω τις σημερινές μέγιστες θερμοκρασίες. Και αύριο ανάλογες θερμοκρασίες θα σημειωθούν.

Γόρτυνα Ηρακλείου 40.8°C
Σπάρτη 40.3°C
Αρφαρά Μεσσηνίας 40.2°C
Μοίρες Ηρακλείου 40.2°C
Φιλαδέλφεια (Αττική) 39.5°C
Θήβα 39.3°C
Μεγαλόπολη 39.3°C
Ψυχικό (Αττική) 39.3°C

Σας ευχαριστώ για τα θετικά σας μηνύματα! Εσείς μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω δυνατά το έργο μου και ως Βουλευτής αλλά και ως Μετεωρολόγος.

Με εκτίμηση,

Καλλιάνος Ιωάννης
Μαθηματικός Msc – Μετεωρολόγος
Βουλευτής Β’3 Νοτίου Τομέα Αθηνών – Νέα Δημοκρατία

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ