Γιατί τα Υπουργικά Συμβούλια γίνονται ακόμη με τηλεδιασκέψεις

329

Εξ αποστάσεως θα συνεδριάζει για λίγο καιρό ακόμη το Υπουργικό Συμβούλιο παρά το γεγονός ότι η πολιτική ζωή του τόπου έχει ξεκινήσει σιγά σιγά να επιστρέφει στην κανονικότητα μετά την πανδημία του κορονοϊού – στη Βουλή για παράδειγμα κρίθηκε σκόπιμο προ ημερών να αυξηθεί ο αριθμός των παρόντων βουλευτών στην Ολομέλεια.

Τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου όμως θα καθυστερήσουμε να τα δούμε και πάλι μαζί. Κι αυτό γιατί η αίθουσα στο ισόγειο του Μεγάρου Μαξίμου όπου συνεδρίαζαν συνήθως (η αίθουσα «Δημήτρης Στεφάνου» όπως ονομάστηκε τον περσινό Ιούλιο εις μνήμη του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, νομικού και στελέχους του ΠΑΣΟΚ που πέθανε πρόωρα το 2014) δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας των περίπου δύο μέτρων μεταξύ των παριστάμενων. Το ίδιο ισχύει και με τη μεγαλύτερη αίθουσα στη Βουλή που συνεδριάζει παραδοσιακά το Υπουργικό Συμβούλιο.

Τους χωράει φυσικά όλους αλλά και πάλι χωρίς τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται. Έτσι προς το παρόν συνεχίζονται οι τηλεδιασκέψεις.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ