Αδαμόπουλος: «Να σεβαστούν την οικογένειά μου, τα παιδιά και τα εγγόνια μου»

1961

Με γραπτή δήλωση, ο Αριστείδης Αδαμόπουλος πήρε θέση μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.
Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος, ο οποίος φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά τη Σοφία Μπεκατώρου στο παρελθόν, έκανε μία μακροσκελή γραπτή δήλωση, κάνοντας λόγο πως «έχουν ήδη καταδικάσει τον δήθεν “θύτη”» και κάλεσε Πολιτεία, Θεσμικούς φορείς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης «να σεβαστούν πρώτα την οικογένειά του, τα παιδιά και τα εγγόνια του».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Είναι αναμενόμενο καταγγελίες που εισφέρονται εις βάρος μου από δημόσιο πρόσωπο, μεγάλης αναγνωρισιμότητας και ευρείας κοινωνικής απήχησης, να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, να δημιουργούν αισθήματα συμπόνοιας για την καταγγέλλουσα και αποστροφής για τον φερόμενο “θύτη”.

Ωστόσο αποτελεί ελάχιστη κατάκτηση κάθε δημοκρατικού κράτους δικαίου και αντίστοιχη υποχρέωση των θεσμικών του φορέων, και των ΜΜΕ να μη στοχοποιούν πρόσωπα, να μην διακινούν τις φωτογραφίες τους, και να μην έχουν ήδη καταδικάσει τον δήθεν “θύτη”, προτού του δοθεί η ευκαιρία να εκφέρει τη δική του άποψη για γεγονότα που δημοσιοποιήθηκαν από τρίτους. Όλα αυτά που η Δικαιοσύνη ως πρωταρχικά αρμόδιος φορέας σέβεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις εν προκειμένω έχουν ήδη παραβιαστεί από τους όψιμους μιμητές της, που την υποκαθιστούν στο έργο της.

Καλώ την Πολιτεία, τους θεσμικούς φορείς, και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν πρώτα την οικογένειά μου, τα παιδιά και τα εγγόνια μου, να αναμείνουν όσα υποχρεούμαι πλέον να εισφέρω σε κάθε αρμόδια αρχή και να αποστούν από κάθε ενέργεια που θα θυματοποιήσει περαιτέρω μέλη της οικογένειάς μου και εμένα προσωπικά .

Αριστείδης Αδαμόπουλος

16/01/2021».

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Ποια γνωστή αλυσίδα καφέ και φαγητού έρχεται στη Λάρισα; (ΦΩΤΟ)

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here