Η αγκαλιά και το φιλί της Περιστέρας Μπαζιάνας στον Αλέξη Τσίπρα, μετά την ήττα [εικόνες]

330

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα βρισκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών η σύντροφός του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Η κα Μπαζιάνα βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου και παρακολούθησε μαζί με τον κ. Τσίπρα την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από την Singular Logic. Μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στο Ζάππειο από όπου και δήλωσε ότι σέβεται την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται για στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Νωρίτερα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αλέξη Τσίπρα να εξέρχεται από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ μερικά βήματα πίσω του βρισκόταν η σύντροφός τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποχωρεί από το Μέγαρο Μαξίμου πίσω του η Περιστέρα ÎœÏ€Î±Î¶Î¹Î¬Î½Î±Η Περιστέρα Μπαζιάνα, που σύμφωνα με δήλωση του Αλέξη Τσίπρα… γκρινιάζει, για την εκλογική βραδιά επέλεξε να φορέσει ένα ασπρόμαυρο midi φόρεμα, με ιδιαίτερο σχέδιο και ανοικτό ντεκολτέ. Το outfit συνδυάστηκε με κλασικά μαύρα πέδιλα, ενώ τα μαλλιά της τα είχε μισά-μισα πιασμένα πάνω.

Το φιλί της Περιστέρας Μπαζιάνας στον Αλέξη Τσίπρα
Η Περιστέρα Μπαζιάνα δεν έλειπε και από τις δηλώσεις του απερχόμενου πρωθυπουργού στο Ζάππειο, ενώ άρχιζαν να δημοσιοποιούνται τα οριστικά εκλογικά αποτελέσματα. Εκεί, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε μια τρυφερή τους στιγμή. Η κα Μπαζιάνα αγκάλιασε και φίλησε στο μάγουλο τον Αλέξη Τσίπρα.

Η αγκαλιά της Περιστέρας Μπαζιάνα στον Αλέξη Τσίπρα

Η αγκαλιά της Περιστέρας Μπαζιάνας στον Αλέξη Τσίπρα έκανε τους πάντες να τους κοιτούν και μάλιστα, ορισμένοι απαθανάτισαν με τα smartphones τη στιγμή.

Η αγκαλιά της Περιστέρας Μπαζιάνα στον Αλέξη Τσίπρα

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here