«Ανακυκλώνω-Αλλάζω θερμοσίφωνα»: Δημοσιεύτηκαν τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων

5964

Το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω θερμοσίφωνα» επιχορηγεί νοικοκυριά για την αντικατάσταση ενεργοβόρων ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, με νέους σύγχρονης τεχνολογίας ηλιακούς θερμοσίφωνες. Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Την επιδότηση αγοράς ενός καινούργιου Ηλιακού Θερμοσίφωνα σύγχρονης τεχνολογίας.
  • Την επιδότηση της δαπάνης για την εκτέλεση αναγκαίων συμπληρωματικών εργασιών αντικατάστασης του παλιού Ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα με το νέο Ηλιακό (π.χ. κόστος μεταφοράς, εγκατάστασης του Νέου Ηλιακού Θερμοσίφωνα ή απεγκατάστασης του παλαιού Θερμοσίφωνα, αναλώσιμα & εξαρτήματα κλπ.)
  • Την υποχρεωτική παράδοση του παλιού ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στον έμπορο λιανικής από τον οποίο γίνεται η προμήθεια του νέου Ηλιακού Θερμοσίφωνα

Σημειώνεται πως η δυνατότητα έκδοσης επιταγών για τις εγκεκριμένες αιτήσεις δε θα είναι άμεσα διαθέσιμη προς όλους, αλλά θα ενεργοποιηθεί σταδιακά εντός των πρώτων 3 εργάσιμων ημερών από την έκδοση των αποτελεσμάτων.

Οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν στις λίστες (https://allazothermosifona.gov.gr/) ανά Περιφέρεια την συνολική βαθμολογία και κατάσταση της αίτησης τους.

Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα εδώ

Πηγή: lifo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ