Απίστευτο: Εισπράκτορας κατέβασε 15χρονο από λεωφορείο των ΚΤΕΛ γιατί δεν είχε 10 λεπτά για το εισιτήριο

311

Ενα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε ένας άνδρας στην Κρήτη, σύμφωνα με τον οποίο, μία εισπράκτορας κατέβασε από λεωφορείο των ΚΤΕΛ τον ανήλικο γιο του, επειδή δεν πλήρωσε ολόκληρο το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό καταγγέλθηκε μέσω του διαδικτύου από τον πατέρα του 15χρονου, που παράλληλα επικοινώνησε με το ΚΤΕΛ, ενώ επιβεβαιώθηκε και από τον προϊστάμενο κίνησης Μιχάλη Τσουπάκη.

Όπως δήλωσε ο κ. Τσουπάκης ο 15χρονος επιβιβάστηκε από την περιοχή Δαράτσο με προορισμό τον Πλατανιά, ωστόσο επειδή κατέβαλε 2 ευρώ έναντι 2.10 που ήταν το εισιτήριο για την συγκεκριμένη διαδρομή η εισπράκτορας αποβίβασε τον 15χρονο μια στάση πριν τον προορισμό του στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας που απέχει από τον Πλατανια 1,5 χιλιόμετρο.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και η διοίκηση του ΚΤΕΛ στην οποία αναφέρει: «Το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου ΑΕ μετά από καταγγελία που έγινε στο διαδίκτυο από νεαρό επιβάτη, θα ήθελε να ενημερώσει, ότι νεοπροσλαμβανόμενη εποχιακή εισπράκτορας από υπερβάλλοντα ζήλο ζήτησε από επιβάτη να κατέβει απ’ το λεωφορείο πριν απ’ τον προορισμό του, επειδή δεν είχε το ακριβές αντίτιμο του εισιτήριου. Η εισπράκτορας έχει κληθεί σε απολογία. Το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου ΑΕ λυπάται για το γεγονός αυτό, δεν το χαρακτηρίζουν τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς έχει δείξει και συνεχίζει καθημερινά να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες».

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here