Χαλκιδική: Αφηνιασμένο άλογο έκανε γυαλιά – καρφιά επιχείρηση με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στη Νικήτη

402

Αναστάτωση στη Χαλκιδική με ένα άλογο να αφηνιάζει και να πέφτει σε επιχείρηση με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στη Νικήτη. Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του ζώου…

Το άλογο ξέφυγε από τον έλεγχο του ιδιοκτήτη του και άρχισε να τρέχει στη Νικήτη στη Χαλκιδική. Έκανε θρύψαλα τη τζαμαρία επιχείρησης με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες. Οι υπάλληλοι που εκείνη την ώρα ήταν μέσα και εργάζονταν, παρακολουθούσαν τις σκηνές σε κατάσταση σοκ. Ειδοποίησαν την αστυνομία και ο ιδιοκτήτης λίγο αργότερα συνελήφθη. Όπως έλεγε το ζώο ήταν ήρεμο και ξαφνικά αφηνίασε, για λόγους που ο ίδιος δεν μπορούσε να εξηγήσει.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του xalkidikipolitiki.gr το άλογο έκανε γυαλιά καρφιά το κατάστημα ενοικιαζομένων αυτοκινήτων στη Νικήτη στη Χαλκιδική και στη συνέχεια έμεινε ήρεμο στην είσοδο, απέναντι από κατοίκους της περιοχής και υπαλλήλους που πετάχτηκαν έξω έντρομοι.

Το άλογο προξένησε ζημιές στη τζαμαρία του καταστήματος, αφήνοντας άναυδους τους υπαλλήλους, οι οποίοι βρέθηκαν σε πανικό, μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει.

Ο ιδιοκτήτης του αλόγου συνελήφθη και πλέον η υπόθεση περνάει στα χέρια της δικαιοσύνης.

 

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ